מחפשת תשובה... (טריגר אונס?)

מחפשת תשובות בת 26 | כתבה את השאלה ב-26/06/20 בשעה 22:09

אני לא יודעת למה כל כך חשובה לי ״ההגדרה״,
אבל מגיעות תקופות שחוויה שעברתי לפני שנתיים מציפה אותי, והייתי רוצה לנצל את הבמה האנונימית הזאת.
מתנצלת מראש על התיאורים.

לפני שנתיים יצאתי לבר בתל אביב עם חברה. בחור שנראה ממש טוב, בהרגשתי, ביחס אלי, התחיל איתי ושאל אותי אם אני רוצה ללכת לשבת בחוץ.
הסכמתי ויצאנו החוצה. זאת היתה הפעם הראשונה אחרי שנה שנכנסתי לסיטואציה כזאת אחרי שנפרדתי מהאקס שלי של שלוש וחצי שנים.
הוא לקח אותי יד ביד לבית שלו בסופו של דבר, בלי לשאול, ואני מתוך בלבול לא סירבתי והראיתי נכונות להיכנס איתו לסיטואציה מינית.
באופן מודע לחלוטין נכנסתי לסטוץ הזה ורציתי לשכב איתו, אפילו אם זאת לא היתה כוונתי הראשונית.

אחרי ששכבנו רציתי ללכת הביתה, הוא ביקש שאשאר עוד, ומתוך אי נעימות נשארתי והחלטתי לחכות שיירדם ופשוט אלך. שכבנו במיטה ללא בגדים וחיכיתי וחיכיתי עד שנרדמתי. פעם ראשונה בחיי שנרדמתי בהפתעה, לרוב אני עם קשיי שינה וכשאני נרדמת זה מתוך בחירה מודעת.

התעוררתי בבוקר בתחושה מוזרה, הרגשתי אותו בתוכי ולקחו לי כמה שניות להבין את הסיטואציה ולהתאפס על עצמי. אני לא זוכרת יותר מדי מה היה שם. אני זוכרת שניסיתי להרחיק אותו אבל הייתי עדיין מאוד חלשה פיזית כי רק התעוררתי משינה. אני זוכרת שביקשתי ממנו שיפסיק, שניסיתי לדחוף אותו אבל ללא הצלחה. הוא המשיך והמשיך ובסוף עוד שאל אם יכול לגמור בפנים. ביקשתי שלא, ולמזלי לבקשה הזו הוא הקשיב וגמר בחוץ. מיותר לציין שהוא היה בלי קונדום...

בשניה שנגמרה הסיטואציה התלבשתי והלכתי והוא עוד העז לבקש את מספר הטלפון שלי.
יצאתי מהבית שלו נסערת ובעיקר כועסת על עצמי.

אני לא מבינה מה הלך שם בדיוק, אני מרגישה מאוד מושפלת ואשמה. בסופו של דבר נרדמתי ערומה במיטה שלו, ואת האקט המיני של הלילה שלפני בחרתי לבצע.
אני אדם שמאוד קשה לו להתעמת מול אנשים ולעמוד על שלי, ואני מבינה שבגלל זה נכנסתי לסיטואציה הזאת מלכתחילה.

איך הייתם מגדירים את החוויה הזאת?
איך הייתם ממליצים לי להשכיח אותה?

היא לא כל הזמן בראש שלי, אבל יש תקופות מסוימות שהיא צובעת את כל ההוויה היומיומית שלי.

אני לא יודעת אם אני מגזימה או שהאשמה היא בעצם שלי. אבל הייתי שמחה להתייחסותכם הרגישה. מאז אותו מקרה לפני שנתיים לא הצלחתי להיכנס לחוויה מינית עם אף אחד, והעתיד הזוגי והמיני שלי מרגישים לי שחורים.

אשמח לעזרתכם.
תודה לכל מי שקרא עד לפה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"