לא מסופקת, בן הזוג שלי מסתפק מסקס של פעם בשבוע אם לא שבועיים. לי קשה

נעה בת 26 | כתבה את השאלה ב-10/07/20 בשעה 21:52

שלום לכולם,
הגעתי למצב של תסכול גדול ולכן רושמת את הפוסט.
בן הזוג שלי מסתפק מסקס של פעם בשבוע אם לא שבועיים. לי קשה, מגיעה למצב של חרמנות מוגזמת וזה גורם לי להתעסק בזה כל היום. מאוננת הרבה במקלחת אבל לא מגיעה לאותה רמת סיפוק כמו בסקס ושניה לאחר האוננות מרגישה שוב חרמנית.
דיברנו על זה וכל פעם היה לו תירוץ אחר ללמה זה קורה. עכשיו זה מסתכם בזה שאני רוצה כל הזמן סקס וזה מרחיק אותו כי הוא רוצה גם "לרצות" את זה.(למרות שלא יוזמת כבר מעל שנה אחרי שקיבלתי ממנו ברקס) אבל הוא טוען שהוא מרגיש את זה עלי. הוא לא מבין שזה שאני כל הזמן רוצה סקס זה כי אין לי!!
חשוב לציין שגם בפעם ב שאנחנו שוכבים לא תמיד אני מספיקה לגמור והוא פשוט משאיר אותי ככה.
לא בקטע של לעוף על עצמי זו פשוט האמת, אני נראת מאד טוב. גברים לא מפסיקים להסתכל עלי בכל מקום, לנסות להתחיל איתי בכל דרך אפשרית. בגידה זה לא משהו שבא בחשבון מבחינתי. הצעתי לו ללכת לטיפול זוגי לפני שנה והוא מסרב בתוקף.
מעבר לכך שזה משאיר אותי מתוסכלת מינית, דבר זה גם פוגע לי קשות בביטחון. מתחילה לחשוב לעצמי איך זה הגיוני שהוא יכול לשכב לידי במיטה כל כך הרבה לילות ולא לגעת בי? איך אנחנו ישנים מחובקים בכפיות ולא עומד לו אחרי שבוע שאין סקס?.
הבן זוג שלי בן אדם מאד מיני ואני אפילו יותר ממנו. בגלל שאני יודעת מה אני שווה גם במיטה וגם מחוצה לה זה עוד יותר מתסכל.
לאורך כל הקשר שלנו בחיים לא סירבתי לו לסקס או למשהו מיני אחר שרצה גם אם העיר אותי משינה. אומרת הכי אמיתי אני האישה הכי מפנקת שיש ולרוב ללא תמורה.
אובדת עצות...

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"