כועסת על העולם ורוצה לברוח מפה. איך להתמודד?

בר בת 26 | כתבה את השאלה ב-14/07/20 בשעה 21:16

ב3 שנים האחרונות אני חווה קשיים קיצוניים בייחס למה שהיה לפני.
אז ככה בחצי שנה האחרונה אבא שלי נפטר, רבה עם אמא שלי יותר כנראה בגלל זה (אחים שלי נשואים עם ילדים אז רק אני בבית), אין לי זוגיות יותר מחודש/יים, עבודה יש לא כקריירה, בלי תואר ומרגישה שבמשפחה לא רואים אותי.
יש לי 2 חברות אחת בתקופה קשה משלה והשנייה דואגת לחפור על עצמה ועל החיים המסכנים שלה-לא יודעת איך להגיד לה שלא יכולה לשמוע אותה כבר.
כל זה ודברים נוספים גורמים לי להרגיש לבד כעוסה אבודה ממורמרת ביטחון עצמי נמוך ושאולי גם אשאר לבד כל החיים.
יודעת שזה בסדר לברוח לכמה שעות לים או מקום אחר אבל אין לי את האומץ ואין לי עם מי ששוב גורם לי לבדידות ומחשבות אובדניות
מה לעשות?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"