זוגיות זוגיות
 
שאלה 296783
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

מתי מתחיל המחוייבות אם בכלל?

מוטי בן 28 | כתב את השאלה ב-16/07/20 בשעה 15:12

הכרתי בחורה שעל פניו נראתה לי בחורה טובה, אפילו טובה מאוד אופי מדהים, שיחות עומק, נראת טוב וטוענת שמחפשת קשר רציני. אני בן 28 והיו לי מספר מערכות יחסים אבל כבר שנתיים שיייבש מאוד אצלי.. אחרי 5 דייטים בערך שכבנו ומאז אנחנו נפגשים כבר איזה שבועיים נוספים. יצא לנו לדבר בכלליות על איזה נושא ופתאום היא סיפרה לי שהיא שכבה עם ידיד שלה ממש יום אחרי שהייתה הפעם הראשונה שלנו יחד. והיא הסבירה את עצמה שעכשיו אחרי שנפגשנו עוד, היא מבינה שאני מחפש קשר כמוה והיא אומרת שבהתחלה חשבה שזה יילך לקטע לא רציני בינינו ובגלל זה היא מספרת לי את זה כי חשוב לה שקיפות.

עכשיו אני שואל את עצמי ממתי מתחיל המחוייבות לדעתי זה סוג של בגידה. אפילו אם לא בדיוק היינו ביחד שזה קרה. כשזה קרה אני בדיוק יום ליפני שכבתי איתה פעם ראשונה וישנתי אצלה בבית,
אומנם לא "סגרנו" על זה שאנחנו ביחד אבל זה היה נראה לי מאוד נורמלי ומובן.

אם לא הייתי יודע מזה והייתי מגלה את זה בדרך אגב אולי הייתי מתעלם כי אולי היא באמת חשבה שאני מחפש ממנה סטוץ. אבל עכשיו שאני יודע מזה ממנה מרגיש לי שאני לא יכול לשמוע כזה דבר ופשוט להמשיך לצאת איתה כרגיל.

אז אני עכשיו שואל את עצמי לוותר ולהפסיק לצאת איתה? אולי להגיד לה שלא מתאים ולנסות שוב עוד חודש בערך? או לצאת איתה כרגיל ולהבין שמה שנראה לי ברור מאליו לא בהכרח ברור והיא סיפרה לי את זה כי היא באמת בתמימות חשבה שאני רוצה סטוץ ממנה?

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (6) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות