בזוגיות מדהימה אבל מרגישה פספוסים מהצד, מה אתם חושבים שנכון לעשות?

אנונימית בת 19 | כתבה את השאלה ב-24/07/20 בשעה 16:03

היי, אני נמצאת בזוגיות מדהימה כבר שנה וקצת, יש כימיה טובה וחיבור מעולה ואני מאוד מאושרת איתו וגם חושבת שיש אפשרות לעתיד רחוק איתו. הוא מתייחס אליי הכי מדהים שאפשר, אני באמת לא רואה את עצמי בזוגיות טובה יותר ממה שיש לי איתו.

אבל, לפעמים יוצא לי לחשוב מה היה קורה ביני לבין גברים אחרים שאני מכירה אם לא הייתי בזוגיות. כמובן שאני לא יוזמת שום דבר אלא סתם מפנטזת על להכיר מישהו חדש, כל ההתרגשויות של ההתחלה, הפרפרים, דייט ראשון וכו וכו
אני מניחה שאם אני חושבת על אנשים אחרים ברבים זה אומר שזה לא שאני מעוניינת להיות בקשר רציני עם מישהו מהם, כלומר זה לא שאני רוצה להיפרד מהבן זוג שיש לי עכשיו, אלא אולי אני פשוט מתגעגעת לריגושים כמו בהתחלה של מערכת יחסים.

מה אתם חושבים?
כאילו, אני כנראה לא אתחתן עם הבן זוג שלי עכשיו, אנחנו צעירים מדי בשביל לחשוב על זה, ואני גם צעירה, במקומי הייתם מעדיפים לוותר על זוגיות מושלמת בשביל התרגשויות קטנות ולהכיר אנשים חדשים ולהיות רווקה ומשוחררת?

עדכון מאנונימית, שואלת השאלה 2020-07-24 23:22:39

איזה אנשים חולים בראש
ישר מסיקים מסקנות על כל העתיד שלי
זה שאני לא בטוחה עם אני רוצה מערכת יחסים רצינית עכשיו, בגיל 19, כשאני צעירה וכל החיים לפניי בשביל למצוא את האחד שאני יתחתן איתו, זה לא אומר שזה יישאר ככה גם עוד 20 או 10 שנים או אפילו שנתיים מהיום
וזה בוודאי ובוודאי לא אומר שאני אפרד מחבר שלי ואלך לשכב עם גברים
נזהרתי בכוונה שלא לכתוב בפוסט שום דבר שקשור למיניות בדיוק בגלל הסיבה הזו! אני לא מחפשת בולבולים כמו שאיזה דגנרט כתב פה ולא מחפשת מין כי וואלה לא חסר לי, כמו שאמרתי אני בזוגיות מדהימה מכל הבחינות!!
גברים עם מעט מאוד בקופסה.
שמור עדכון