האחמ"ש- הבן אדם הזה פשוט מטורף, למה הוא מתייחס אליי ככה?

אנונימית בת 19 | כתבה את השאלה ב-25/07/20 בשעה 21:18

אני עובדת חדשה, אני עדיין עושה טעויות בעבודה.
יש ימים שאני לא עושה טעויות בכלל ויש ימים שאני פשוט בסטרס ואז קורות כל הפאשלות.
למה סטרס? כי יש אחמ״ש מפגר שלא משנה כמה מושלמת אני אהיה או כמה אני אנסה הוא פשוט מתנכל עליי בקטע הזוי - הוא מעיר לי על כל צעד קטן, יורד עליי ומתנשא אפילו אם הייתי בסדר לגמרי ברמה שכל העובדים באים אליי ואומרים לי "תקשיבי הוא סתם מפגר אל תשימי לב אליו", "למה את מפחדת ממנו? אני רואה שהוא יוצא עלייך הרבה"
היה יום שפשוט יצאתי עליו והוא אמר לי סליחה שזה לא מתאים לו ושיותר הוא לא יתנהג ככה.
ומצד שני הוא יכול להיות נחמד אליי בקטע מוזר (זה תמיד היה ככה גם לפני שיצאתי עליו) -
לשיר שירים ש״במקרה״ יש בהם את השם שלי, לקרוא לי ״חיים״, בכל פעם שלקוח מסתכל עליי או מנסה להתחיל איתי הוא לוקח אותי לצד ואומר לי "הוא בוהה בך", "נו הוא ביקש ממך מספר?"
ואז לזרוק מול כל העובדים: "אני לא מבין מה כולם מוצאים בx"(אני).
פעם אחת *דיברתי* סך הכל עם מישהו ואז הוא צעק מול כולם "פעם אחרונה שאת מדברת עם עובדים במשמרת אני לא מעיר יותר" והוא המשיך ואמר מול כולם "תקשיב היא כבר אחרי צבא ואתה בן 18 אז תבין את הרמז".
ואז כמובן הוא מתהפך, היה יום שהוא היה כל כך עצבני עליי שהוא פשוט סגר לי דלת על הפרצוף. (הדלתות האלה שלא באמת נסגרות שנפתחות משתי הצדדים.)

מה נסגר עם הבן אדם הזה? למה הוא מתייחס אליי ככה?
למרות הכל אני מכבדת אותו כי הוא אחמ״ש אבל יש לי גבול ואני לא מוכנה לספוג יחס כזה.

עדכון מאנונימית, שואלת השאלה 2020-07-26 01:25:45

מי שאמרו לי שאני דלוקה עליו בסתר אז תרשו לי להגיד שאתם טועים בענק! אני לא מזוכיסטית שאני אדלק על מישהו שמתעלל בי.
הבן אדם בן 30, רואים שהיה ילד כאפות בעברו, דומה לנעל בית הוא הדבר האחרון בעולם שאני אמשך אליו או אחשוב עליו בקטע אינטימי אז תמחקו לגמרי את האופצייה הזאת כי זה עושה לי להקיא. לא מבינה גם מאיפה הסקתם את זה.
ולא, זאת לא שאלת צומי אני באמת מתה לדעת למה הראש שלו עובד ככה.
תודה.
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"