בנים! תיהיו איתי כנים אם יש לי חזה ממש קטן לא תמשכו אלי?

לב שבור בת 16 | כתבה את השאלה ב-03/08/20 בשעה 14:15

כבר תקופה ארוכה שזה מדכא אותי שהחזה שלי ממש קטן ומפחיד אותי שבנים לא ימשכו אלי.
פליז בנים תגידו את האמת זה רק אני ככה או שבאמת זה לא מושך בעיינכם?
בנוסף זה גורם לי לתופעה לא נעימה שאני מסתכלת באופן בלתי נשלט על חזה של חברות או בנות בסרטים וממש מקנאה בהם וזה לא נעים לי כי אני יודעת שלא היה לי נעים אם היו מסתכלים עלי בפרט שמסתכלים עלי ומעירים לי שאני שטוחית ואולי זה כי אני רזה וכל מיני עצות טובות לב.....
אז בנות יש לכן עצות? אני כבר בת שש עשרה וצריכה עצות חוץ מניתוח

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"