*ידע כללי: השאלה הייתה באתר לפני מספר ימים, אך ירדה מכיוון שהתקבלה פנייה באתר שהשאלה לא מחודדת מספיק (שלא מספיק מבינים מה השאלה), אז חידדתי אותה מאוד, ואני מקווה שהפעם היא ברורה.
תיאור מצב: אין לי חברה או בת זוג בכלל, יש לי כרגע שתי בחורות שאני בקשר איתן במקביל (!), מאפיין הקשר הוא מין ואהבה זמנית, הן לא ביקשו להרחיב את זה (!) אל יותר, וגם אני לא.
נתון נוסף: הן לא יודעות אחת על השניה (!), אני נמצא בקשר מקבילי אם שניהן, הן גם לא שאלו אך אני מצידי לא עדכנתי.
שאלה על המצב:
1 – זה שאני לא מעדכן אותן על העובדה שאני לא נמצא עם כל אחת מהן בבעלדיות, האם זה רע, ז''א אפילו שהן לא שאלו, עצם העובדה שאני לא מעדכן כל אחת מהן שהיא לא היחידה שנמצאת בקשר בעל מאפיין כזה איתי, האם זה בסדר לא לספר? או שאני חייב לעדכן אותן?? כי זה לא לעניין ככה, ואם הן יסכימו אז בסדר ואם לא אז לא. (אני מדגיש(!), אנחנו לא בני זוג או חברים, יצא העניין שאנחנו מנהלים קשר שיש בו מין, מסאזים וקוצ'י מוצ'י, אבל אף אחת מהן היא לא בת זוג שלי, לא מבחינתי ולא מבחינתה)
(!)השאלה הראשונה היא: האם זה בסדר לא לספר להן שהן לא היחידות או שאני חייב לעדכן אותן?
2 – נכון שמדובר בלא רק בחורה אחת אלא בשתים, אבל אפילו שהן 2 קורה בתדירות מסויימת ששתיהן לא יכולות במקביל, ומכיוון שאני לא נלחם על כלום, אני פשוט מאשר סירובים במידה ונתקל בכאלו.
העניין הוא שאני לא אוהב סירובים, לכן אני שוקל להוסיף עוד כמה אל המעגל הזה, נניח עוד אחת או עוד שתים, שגם כן נתנהל באותו אופן, וככה אני מפחית את המינון של הסירובים הכללים שאתקל בהם, כי אם יש יותר בחורות, הסבירות שבאותו זמן 4 בחורות לא יכולו, היא נמוכה מהסבירות שקיימת כאשר יש רק 2.
(!)השאלה השנייה היא: האם קיימים דברים אותם אני אמור לקחת בחשבון, כשאני מגדיל את המעגל הזה? בעיות שיצצו, מצבים שיגרמו, רגשות או לא יודע מה, מה אני צריך לדעת לפני שאני עושה את זה? (את ההרחבת מעגל)
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות