בת 17 והוא 24 אבל הוא מתנהג מוזר

מבולבלת בת 17 | כתבה את השאלה ב-12/08/20 בשעה 13:50

הכרנו ברשת חברתית וזורם לנו והכל טוב . קבענו בפרוש לא לבצע יחסי מין עד עוד 3\2 שנים . הוא נראה טוב והוא מכבד גם אבל יש משהו במראה שלו שמלחיץ אותי ואני חייבת להדגיש שאין לו התנהגות כזאת והוא רוצה שניפגש אצלו בדייט ראשון איך אני יכולה לזהות אם הוא עבריין מין? או האם אני חושבת יותר מידי ואני מבולבלת..?
אבל באמת שהוא אחלה בן אדם הוא חכם מבין בהכל לא לוחץ מתחשב ואיכפתית אבל גם חברה שהראתי לה תמונה שלו היא אמרה שהוא נראה פדופיל. וזה מאתמול במחשבות שלי ..לדבר איתו על זה? אני שואלת באתר ההוא כי אתם יותר גדולים ממני ומבינים אולי יותר טוב ממני אשמח לעצות

אני סתם פוחדת?

כן

לא

עדיף להיזהר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"