היי,
נחשפתי ביומיים האחרונים לשני מקרים שאני רוצה לשתף:
1. בחדר כושר אחד מהמתאמנים ניגש בחשאי מאחורי אישה מתעמלת (במכשירים), בידו הייתה גומייה ארוכה,הוא מתח אותה ונתן מכה עדינה באחוריה של האישה.(הסטתי את המבט שנייה לפני שהגומייה נגעה בה). לאחר מכאן קראה לו שובב בחצי צחוק. לא ממש דיברו אחרי זה.
*מציין כי כן יש ביניהם היכרות כלשהי,די בטוח שלא רומנטית.
2. בסאונה נמצאים אני ,גבר נוסף ועוד שתי נשים. בין הגבר לאחת הנשים מתפתח קונפליקט לגבי משהו תפעולי בסאונה. (הוא שפך מים בתרמוסטט). הם קצת הרימו את הקול, הוא טען שהוא שהוא צודק כי התנור כבר מחמם פחות, היא טענה שיש להתחשב בכל היושבים וכו..
לאחר מכן, בקול הוא אומר( לאשה השנייה) שהוא מתעלם ממנה שתמשיך לדבר , אחר כך מוסיף בציניות "עוד מעט היא תגיד לנו שהדיבור מפריעה לה ". האשה לא נשארת חייבת, אומרת כי ההתנהגות שלו לא ראויה,הוא מוסיף, וולקאם טו ישראל,היא, יוצאת מהסאונה ובטריקת דלת אומרת כי זה לא ישראל זה אילת.
בשני המקרים הרגשתי מתוסכל. בשניהם קיבלתי תחושה שהגברים, עם בטחון עצמי גבוהה ולשון חלקלקה, חוצים גבולות.
בנוסף לפריקה,רציתי לשאול אם אתם/ן הייתם/ן עושים/ות משהו?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות