נמשך לנשים, ולאיברים ספצייפים של גברים. מה לעשות?

מבולבל בן 20 | כתב את השאלה ב-18/09/20 בשעה 15:28

אני בן 20 ומאז ומתמיד אני זוכר את עצמי סטרייט שנמשך לנשים , ונמשך אליהן בקטע אובססיבי , אפילו צוואר של אישה יפה מחרמן אותי...
הבעיה שלפני חצי שנה בערך התחלתי להתאמן בחדר כושר ובמלתחות אני שם לב לעצמי שאני אשכרה בוהה לגברים בישבן , זה עושה לי את זה ואפילו גורם לי לזקפה ... אני מציין שזה רק לתחת גברי ולא לאיבר מין ולגוף עצמו , ועוד משהו מתחיל לרדת לי מהתחת הנשי , זה פתאום נראה לי לא סקסי ולא מושך
בפורנו אני מחכה שהגבר יוריד את המכנס כדי לראות לו את התחת יותר מלאישה בסרטון
אני ממש מבולבל , אני לא מזלזל בקהילה הגאה חס וחלילה אבל אני גן חא מעוניין להצטרף אליה , מעדיף להשאר סטרייט ולחיות עם אישה ולהקים משפחה נורמטיבית
אשמח לעצות ולפרשנויות!!!!
אני בזוגיות עם מישהי כבר 8 חודשים ומרגיש שזה פוגע לי בקשר איתה!!!

איך אני מוגדר?

סטרייט סקרן

סטרייט עם נטייה מינית משונה

הומו בהכחשה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"