מחכה לסוף כבר שיגיע למה לחיות

הפנתר השחור בן 24 | כתב את השאלה ב-18/09/20 בשעה 09:50

איבדתי את הרגש לא מפחד מהמוות איבדתי תטעם לחיים אין לי למה לקום אני גם לא רוצה להתחתן להביא ילדים כל הדברים האלה לא בשבילי כסף לחיות כן ישלי אבל למה אני צריך לחיות עם ככה סובל מה שכן לא רוצה לגרום צער לאמא ולפחות יש לי כלבה שהיא בשבילי הילד שלי ילדים אני לא רוצה ולא ירצה עם היה אפשר שהכלבה תהיה איתי כל החיים זה הילד שלי כנראה כלבים רק וגם לא בטוח שאחרי הכלבה יביא עוד כלב בגלל שזה קשה לי להפרד חסרים לי כל כך הרבה דברים ומרגיש גם שאין לי למה לחכות אין לי מטרה מסוימת או משהו שאני חי בשבילו אין לי חברים ואלה שהייתי חבר שלהם היו מניאקים איתי אז העדפתי כבר בלי חברים היום אין לי חברים באינטרנט יש חבר אחד שמדברים לפעמים גם הוא מדוכא ולפעמים לא עונה בגלל המצב אני שואל בתכלס למה לי לקום בבוקר ולחיות בשביל מה קשרים עם בנות לא היה אף פעם הנסיון היחידי זה רק עם זונות ונמאס כמה אפשר גם הרבה כסף גם סתם חרא של דבר אני לא יוצא למקומות כלום בזמן האחרון הלכתי עם חבר אחד שאני רואה לפעמים יצאנו לברים בתל אביב כמה פעמים ועל הפנים אפילו בקושי ישבנו מהעומס והכל מתסכל ומדכא אין לנו מה להציע לבחורות ומדוכאים מהחיים החבר במצב יותר גרוע משלי כלכלי ועובד מחסנאי נוסע באוטובוסים גר עם ההורים בקיצור אני החבר המחסנאי ועוד חבר שלנו שלפחות יש לו אוטו ויוצאים איתו לפעמים בסופשים אנחנו אותו מצב כולנו מדוכאים מהחיים לא היה לנו חברה בחיים ואנחנו 2 מאיתנו השלמנו עם המצב שזה הגורל כנראה שנמות בתולים בלי מישהי רגילה וגם אני ואחד מהחברים בכלל לא רוצים לשמוע על ילדים לא בשבילנו הנה רשימה של החסרונות שלנו (אני והחבר המחסנאי שתינו על כדורים גם)

1 מחסנאי
2 ביטוח לאומי
3 אין רישיון
4 אוטובוסים
5 גר עם ההורים
6 בלי צבא
7 בלי השכלה
8 בלי חברים
9 בלי ניסיון עם נשים
10 לוקח כדורים
חיי חברה הצלחה זוגיות טיולים בחול ובארץ חברים השכלה מעמד תשוקה מוטיבציה ועשייה יום יומית בילוים כיפים מטרה דרך תקווה לשינוי שמחת חיים כסף קשרים חברתיים קשרים עסקיים לטייל בעולם להנות להכיר נשים וחברים להתאמן להגיע להישגים הגשמה עצמית השגיות נסיון כללי
דברים שחסרים
1מעמד חברתי
2מעמד כלכלי
3נסיון חברתי
4מסגרות ועבודות ברמה גבוה
5ביטחון עצמי
6פה
7רשיון נהיגה
8מכונית
9דירה
10חברה
11חברים

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"