בת 17 מכורה לפורנו, מה לעשות?

היי בת 17 | כתבה את השאלה ב-27/09/20 בשעה 14:07

היי, התחלתי לראות פורנו כשהייתי בת 14, זה מאוד הגעיל אותי והרגשתי מגעיל כל פעם אחרי שגמרתי עם זה. ילדה בת 14 רואה פורנו אני אפילו לא יכולה להגיד את זה, זה עושה לי להקיא.
מאז אני לא יכולה להפסיק, היו פעמים שהפסקתי עם הפורנו לתקופה של שנה אפילו אבל תמיד אני נמשכת לזה חזרה.
אני הגעתי למצב, שאני רואה את הדברים הכי ביזאריים והריגוש נעלם לי.
הכיף של האוננות נעלם לי בניסיון לחפש אחרי עוד דברים שירגשו אותי.. זה ממש מתסכל.
כשאני מפסיקה לתקופות, אז אני חוזרת להתרגש מהדברים הקטנים , ממחשבות , ממילים..
אבל שוב אני לא מצליחה להיגמל מזה לגמריי ואני תמיד נשאבת לזה חזרה.
מנסיונכם.. האם יש דרך להפסיק עם הדבר הנוראי הזה?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"