הכרתי מישהו באינטרנט וטסתי אליו לארה"ב. תוך מספר ימים הוא כיוון למקום של הבאת ילד.
אני סירבתי לכך ללא חתונה, משום שאם אני לא מתחתנת איתו אז אין לי כל זכויות בארה"ב וייתכן שהילד שלי ישאר כאן ואני ביום מן הימים לא אוכל לחזור.
הוא מסרב להתחתן ואמר שיכול לחשוב על זה ואולי עוד מספר שנים הוא יסכים.
לאחר קיום יחסי מין אני אמרתי לו שאני אקח את הגלולה שאחרי כדי למנוע הריון והוא אמר לי שזה לא בסדר ושאני הורגת יהודי וכו וכו.
יש לציין שהבחור הוא אמריקאי יהודי.
לקחתי את הכדור ועזבתי את הבחור, הוא גם אמר לי טרם לקיחת הכדור שאם אני לוקחת אותו אז אני אצטרך לעזוב את הדירה שלו כי הוא לא יודע איך זה ישפיע עליו - עצם לקיחת הכדור.
בקיצור עזבתי את הדירה שלו לעבר מקום אחר בארה"ב. אנחנו כבר לא בקשר.
אני בהריון ולא יודעת מה לעשות; האם לספר לו או לא? הרי הוא בשום פנים ואופן לא מוכן להתחתן איתי ורק רוצה את הילד וזה לא הכי טוב עבורי להביא ילד שיקבל אזרחות אמריקאית בעוד לי אין, כי החוקה כאן לא מעל נשים בעניין של הורות והזכויות חצי חצי לשני ההורים והמשמעות היא - בהיעדר מעמד חוקי (שינתן לי רק ע"י חתונה) אני לא אהיהזכאית לגור כאן ולעבוד כאן; ואילו הילד ישר בחזקתו.
אובדת עצות , מה לעשות?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות