מי ינצח? הלב או המוח?

זאתי בת 23 | כתבה את השאלה ב-28/10/20 בשעה 22:05

היי, אני וחבר שלי כבר שנתיים יחד.
שנינו מאוהבים אחד בשניה מעל הראש, משקיעים ונותנים, זוגיות הדדית ואכפתית מאוד. הוא באמת בן אדם מדהים, מושלם וכל מה שרציתי בגבר.
הבעיה היא שכבר עוד מההתחלה, שמתי לב שאנחנו לא באותו הראש.
אין לנו תחומי עניין משותפים, הפכים גמורים לגמרי. אני בקטע אומנותי, הוא ספורטיבי יותר.
המשפחות גם שונות בתכלית. שלו חופשייה יותר ופתוחה, ושלי סגורה ושמרנית. עם כל הקושי אנחנו עדיין ביחד.
תמיד אנחנו מנסים למצוא תחומי עניין משהו ששנינו אוהבים, הוא מנסה לעשות דברים שאני עושה ביום יום, וגם אני נפתחת לדברים שהוא אוהב. די כושל אצל שנינו.
אני רואה אותנו ביחד כל החיים אבל הבעיה היא המציאת תחומי עניין. אני יותר מחוברת לעולם, דברים שקורים ביום יום, אקטואליה, חדשות, בקיצור בן אדם פרקטי. הוא בעולם משלו ממש כמו בועה. מבחינתו הוא יעשה את מה שטוב לו ומה שמעניין אותו וישאר עם זה ולא ייפתח לדברים חדשים.
הוא תמיד אומר לי שאני האישה שלו לנצח וגם הוא בשבילי כי הרגש הוא זה שתופס פה. אנחנו תמיד אומרים שנגור ביחד ומדברים על ילדים וחתונה.
השאלה שלי היא איך אני מתמודדת עם החוסר? אני שמה לב שגם אצלו זה חסר שאני לא בראש שלו, כי אני לא מתחברת בכלל לדברים שהוא אוהב. אבל עדיין אוהבים אחד את השני מאוד.
אשמח לעצות.