בין הסדינים בין הסדינים
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

לא מבין אם אני נמשך לזין או יותר מזה?

מרקו בן 23 | כתב את השאלה ב-02/11/20 בשעה 15:11

זה התחיל בערך בגיל 14 שגיליתי שיש קטגוריית טרנסיות באתרי פורנו.. זה ממשיך בעקרון עד היום אבל עם תוספות
בגיל 16 התאהבתי בבחורה (לא יצא מזה משהו) וזה רק טשטש את כיוון הנטייה שלי אבל במהלך כל השנים מגיל 14- 21 תמיד הפנטזיה היית טרנסג'נדר.
טסתי לתאילנד הכרתי ושכבתי עם ליידי בויז, נהנתי מאוד למצוץ להן אבל כזה הגיע ללהיות פסיבי ניסיתי ולא אהבתי בכלל, בנוסף בייתי עם תאילנדית אחת שממש חשבתי שהיא חמודה ואני מתחבר אליה אבל טיפה התבאסתי שאין זין אבל זה לא הפריע מבחינת זקפה וכו' . בפיליפינים קיימתי מערכת יחסים קטנה עם ליידי בוי מהממת ובאותו הזמן ביחד משום מה התעורר בי ה"פחד" שאני גיי.
התחלתי להימשך בעיקר ללמצוץ זין בכללי וטיפה יותר לטווינקס. ניסיתי להיות עם גבר פיליפיני אבל לא הצלחתי להתחבר למשהו מעבר ללמצוץ/לעשות לו ביד.
חזרתי לארץ והחלטתי שאני רוצה לחקור את זה יותר אך כבר למעלה משנה שאני לא מצליח להגיע להחלטה הייתי עם עוד שני גברים בארץ וטרנסית ונמשכתי יותר לטרנסית(על הגברים לא הצלחתי להסתכל עם כמה שאני לא רוצה לפגוע וגם איתם, כמו הבחור מהפיליפינים, לא ממש נהנתי), הפורנו שאני רואה הוא פעם ב-טווינקס ולרוב טרנסיות,ולמרות כל זה אני נדלק על בחורות בקלות.
מרגיש שאני משקר לעצמי לגבי שני הצדדים כל הזמן אם אני נמשך לבחורות או שיש לי משיכה לגברים (לרוב כשאני מנסה להסתכל על תמונה של גבר לבחון, זה מלווה עם נשימות עמוקות מאוד ולבסוף בהחלטה של לא כלכך מתחבר אבל עדיין עם סימן שאלה וחושב שאני לא מונע מעצמי להתחבר לתחושות שהגוף שלי מרגיש. כדי לקבל את ההחלטה) לצערי אני לא מצליח להיכנס לזוגיות עם אישה כדי לבחון את זה באמת לגמרי, כי אני כן מרגיש שאני רוצה אישה שתרגש אותי (ועל הצד השני אין לי בעיה שזה גם יהיה גבר רגיש) אבל אני מאמין שהמחשבות על שני הצדדים שמשתנות כל רגע תוקעות אותי בסופו של דבר באמצע, עם כלום בידיים.
אשמח לחוות דעת שאולי תגרום לי לטיפה יותר יציבות מתחת לרגליים כי אני מרגיש אבוד

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (3) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות