אתמול בערב חבר שלי היה אצלי ושכבנו. אנחנו תמיד שוכבים והוא גומר ולרוב גם אני והכל טוב, אבל אתמול שכבנו וגמרתי וישר אחרי שגמרתי פתאום ירד לי קצת וגם שמתי לב שהתחיל להיות לי יבש שם למטה.
המשכנו קצת ואז ירדתי ממנו (הייתי למעלה) ואמרתי שפתאום משהו קרה ושפחות בא לי להמשיך.
אני מודה שיש בזה משהו ״לא בסדר״ כי אני גמרתי והוא לא וזה לא יפה ״להשאיר אותו ככה״, אבל באמת ניסיתי להמשיך קצת וזה מה שהרגשתי באותו רגע.
הוא לא רגיל שאני עושה את זה (כי אני באמת לא עושה את זה בדרך כלל) אז הוא פשוט הסתכל עליי אחרי שירדתי ממנו ואמר לי ״אני לא שואל אותך״ ואז סובב אותי ונכנס כשהוא מעליי. הייתי יחסית יבשה בשלב הזה ואני חייבת להודות שזה אפילו קצת כאב, אז אמרתי לו באיזה שהוא שלב ״דיי דיי מספיק זה לא הולך״ ואז הוא סובב אותי לזווית אחרת והמשכנו שוב.
אני חייבת להגיד שאפילו קצת ״סבלתי״ בשלב הזה אבל כבר לא אמרתי לו כלום וקיוויתי שהוא יגמור. חייבת להודות שגם לקח לו זמן וזה הפך את החוויה ללא נעימה כל כך.
אני קצת חושבת על זה מאז ולמרות שזה לא ממש בסדר מצידי להפסיק באמצע, לא אהבתי את זה שהוא ״לא השאיר לי ברירה״ ובכללי שאם הוא גומר אז ברור שתמיד מפסיקים גם אם לא גמרתי אבל לא אפשרי שאני אגמור והוא לא.
כדאי לי לעשות משהו?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות