אני אתחיל כל. מהיסודי עד הכיתה שאני נמצא בה עכשיו - ט', לא היה כל כך אכפת לי ממתמתיקה. תמיד עבדתי על המורה שהגעתי ש.ב, לא הקשבתי הרבה בשיעורים והציונים היו בהתאם, למרות שלפעמים הצלחתי כי למדתי עם המורה הפרטית שלי או לבד הרבה לפני הבחינה כדי להצליח.
אבל בתחילת כיתה ט' הבנתי שהלימודים הם בידיים שלי ולא בידיים של אף אחד אחר (כי קיבלתי 0) ואז שום דבר לא עצר את דרכי. יום ללילה אני ישבתי ולומד הכל כמו שצריך. אני לא ויתרתי בכלל. לאט לאט גם התחלתי לאהוב ממתמתיקה וזה הפך להיות המקצוע האהוב עלי.
... אחרי שלמדתי הכל והבנתי הכל מושלם, המשכתי לחזור על החומר עוד ועוד גם כי נהניתי מזה וגם כי רציתי לתרגל.
כשהגיעו הבחנים הנוספים אני נכשלתי בבחנים. יש פה ושם דברים ששכחתי... אבל מה שהכי מעצבן אותי עד היום זה שדווקא דברים שאני יודע מושלם אני נכשל בהם. וזה קורה עוד פעם ועוד פעם. אין לי מבחן אחד בלי טעות.
מה לעשות כדי שאצליח במבחנים במיוחד בבחנים המשמעותיים כי אני לא רוצה לרדת הקבצה ל4 יח"ל. אם אני מרגיש שאני שייך ומסוגל ב 5 יח"ל אז אני נשאר לא משנה מה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות