האם אני יכולה לבטל את החוזה?

לירון בת 24 | כתבה את השאלה ב-09/01/21 בשעה 16:09

היי,
חתמתי חוזה עם שותפה על דירת 3 חדרים ביום חמישי ה07/01 בשעה 21:00.
הסברתי לה ביום שישי ב6 בבוקר(08/01) שאני מעוניינת לבטל את החוזה ולא להיכנס לדירה מסיבותיי שלי.
העברתי לה תשלום על החודש הנוכחי ועל החודש הבא כפיצוי על עוגמת הנפש מה שנקרא.
לפי החוזה אני צריכה למצוא שותף כדי לצאת מהדירה לפני סיום החוזה.
האם אני יכולה לצאת מהחוזה בזה ששילמתי לה והיא תחפש לבד שותף חדש ותשחרר אותי מהמחויבות הזאת?
הרי במילא היא עדיין חיפשה שותף 12 שעות לפני שדיברתי איתה,זה לא שהשתנה משהו.
לא העברתי שום דבר לדירה שלה,רק חתמנו על החוזה.
האם יש אפשרות ליציאה מהחוזה בעזרת תשלום בלבד ואי קיום החוזה בצורה מלאה?

האם אפשרי לבטל את התחייבות החוזה?

כן

לא

אחר(בתגובות)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "