רושם של זולה ?

מבולבלת בת 17 | כתבה את השאלה ב-21/12/12 בשעה 20:34

היי.. פעם ראשונה שלי פה , מקווה שיעזרו לי.
תמיד הייתה לי את הבעייה הזאת. בנים אף פעם לא רצו איתי קשר רציני.
אני לא אגיד שאני בחורה שמורה וחסודה כי אני לא,
מדי פעם [!!] אני אוהבת להנות ולהשתחרר , במובן מיני, זתומרת
שאני כן יכולה לזרום עם מישהו שהוא לא חבר שלי / מישהו שאני מכירה הרבה זמן, אבל [!] שכבתי רק עם חבר שהיה לי ואני לא שוכבת עם גברים זרים, אלא יותר יכולה להתחרמן איתו, לעשות לו ביד וההפך, לא מעבר !
זה משהו שאני עושה כי הרבה פעמים אני חרמנית ואני עושה את זה בלהט הרגע והנהנית, ולא מצטערת על זה אח"כ..
הבעייתיות היא שאולי זה גורם לאחרים לראות אותי באור רע,
ולאחרונה הייתי עם גבר, בן 23 שכבר הכרתי לפני כן, התחרמנו והוא עשה לי ביד ואני לו והיה מאוד כיף.
ילד בגילי הייה רואה אותי בתור שרמוטה ככל הנראה, אבל מישהו בגילו ?
מעניין אותי אם גבר בגיל שלו יחשוב כזה דבר או שזה נורמלי עבורו ? כי הוא יותר בוגר או לא יודעת מה.
והאם גברים בגילו או יותר, היו רוצים להמשיך איתי לקשר יותר רציני, בהתייחס למה שהייה לנו ? או שרק להשתמש ולזרוק ?

תודה לעונים !!

עדכון ממבולבלת, שואלת השאלה 2012-12-21 22:42:37

למה אף אחד לא עוזר ?? :(
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"