אני דתיה, אוהבת את הדת ולא עומדת בשום לחצים דתיים מהמשפחה(מגוונת). עם זאת אני אחת שכן חוותה חוויות מיניות, אך אף פעם לא שכבתי, לא אנאלי ולא רגיל, לאחרונה אני מרגישה שאני ממש רוצה ומוכנה לשכב. אם אישה זאת אז זה עם מישהו ספציפי שאיתו חוויתי את רוב החוויות המיניות שלי(אני לא אכנס לזה האם הוא כדאי, כי תכל'ס לא מגיע לו לבתול אותי, אבל מבחינתי הוא הכי מתאים כרגע במידה וגם ככה אעשה זאת) אני מאוד אוהבת את הדת ורוצה להתחתן בעתיד עם בחור דתי, סגנון של ישיבה תיכונית, צבא, וכו אבל אחד שאוהב ומאמין באמת בדת ובחיים היפים שהיא מציעה, עם זאת אני עירה לזה שיש מלא דברים קשים ובטוחה שגם לגברים קשה בקטע מיני, ולא נראה לי שאשלול לצאת לדיירים למטרת חתונה עם מישהו ששכב, קשה לי בקטע המיני , לכל אלה שיגידו שאני לא באמת דתיה, אז תחסכו, כי מצד אחד אני סופר מאמינה, אבל בד בבד אני לא אכניס את עצמי לדיכאון בגלל חוסר מימוש צרכים מיניים.השאלה שלי היא כזאת, במידה ואני אשכב, עם גבר שהוא לא למטרת חתונה, בעודי רווקה, האם זה יגרום לגברים לפסול אותי בתור בחורה פוטנציאלית לחתונה?
השאלה לגברים, (ומי שדתי בסגנון פחות או יותר כמו שכתבתי אז שיציין זאת בנוסף) אשמח לשמוע כם דעתן של נשים בעניין ובטח כאלה שנמצאות במצב דומה..
תודה לאלו שמקדישים מזמנם לענות תשובות לעניין
גברים, האם זה יפסול אותי בתור בחורה לחתונה?
שיילי בת 19 | כתבה את השאלה ב-19/02/21 בשעה 19:30
עדכון משיילי,
שואלת השאלה
2021-02-21 01:35:35
בכל אופן אני רק אבהיר שהשאלה שלי לא הייתה " האם אני דתיה?" . כי בזה ברוך ה' אין לי שום ספק. עזבו עכשיו אם זה כן או לא. פשוט אין לי ספק בזה, אז חבל על ההקלדה שלכם. יש פה הרבה שצריכים עזרה . תקלידו להם במקום להקליד את הנאום של את לא דתיה דתיים הם.... ושוב פעם, תודה לכל המייעצים.

אשמח שתפרטו בתגובות.

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.
אז, בשביל מה להירשם?
כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות
עצות הגולשים (27) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות
-
בטעינה...
עוד ממדור "בין הסדינים"
שאלות שעוררו עניין במדור
מישהו צילם אותי בזמן סקס. מה לעשות עכשיו?
היזיז הלוהט מכחיש קורונה, האם להמשיך להיפגש איתו?
למה חושבים שהדור הזה חרא כי הוא שוכב בגיל צעיר?
תפסתי את אישתי, מה לעשות? להאמין לה שזה יפסק?