להמשיך ולתת צ’אנס או לוותר?

חייבת עצה בת 17 | כתבה את השאלה ב-07/03/21 בשעה 17:28

התחלתי לצאת עם מישהו לפני בערך חמישה חודשים וקצת. הוא הזוגיות הראשונה שלי והראשון שלי בכל המובנים. הוא גדול ממני כמעט בשלוש שנים וזו לא הזוגיות הראשונה שלו לעומתי.
בזמן האחרון אני מרגישה אבודה כי כל פעם שקורה לי משהו הוא אומר לי שזה שטויות ושאין לי מה לדאוג והוא לא באמת תומך בי, בזמן האחרון אני כבר לא רוצה להיכנס לפינות אינטימיות והוא שם לב לזה. מאז הפעם הראשונה ששכבנו בכל פעם שנפגשנו שכבנו, בפעמים האחרונות כבר לא בא לי יותר וכשאני אומרת שלא בא לי הוא מציק לי ואומר שאני לפחות אעזור לו להגיע לסיפוק. אני יודעת שהוא מאוד מאוד אוהב אותי ושהוא מאוהב בי כי הוא אומר את זה כל הזמן אבל אני לא מרגישה מאוהבת עד הגג כמוהו אני לא חושבת שזה הבן אדם שהייתי רואה איתי מתחת לחופה בשלב כלשהו בחיים שלי. ואני פוחדת שאם אני אוותר הוא יהיה פגוע מידי.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"