איך ההרגשה במעונות/דירת שותפות?

ליאל בת 19 | כתבה את השאלה ב-23/03/21 בשעה 17:59

עוד כמה חודשים אני מתחילה ללמוד באוניברסיטת תל אביב.אני גרה בצפון אז אני אעבור לגור באיזור האוניברסיטה. כולל שבתות לפעמים כי הבית שלי ממש ממש נידח.
השאלה איפה אגור.

במעונות לבד? במעונות לא לבד? בדירת שותפות? בדירה לבד?

אני פוחדת לגור לבד נראה לי מסוכן.... אבל אני גם אין לי עצבים לאנשים ואני צריכה את הזמן שלי עם עצמי ואת השקט שלי. אני צריכה מרחב להתנהג בצורה משוחררת, לשים שירים, לשיר, להסתובב לא מטופחת, אתם יודעים תחושה של בית!

אני לא יודעת איך זה במעונות. זה תחושה של פנימיה? *סמיילי מקיא*
ואיך זה בדירת מעונות? גם תחושה של פנימיה??
הייתי בפנימיה שנה אחת וזה היה לא כיף בכלל.
אין לי כוח להיות נחמדה לשותפות ואין לי כוח לעשות תורנויות בכלים ואין לי כוח שיפריעו לי לישון מוקדם.

אז איפה כדאי לי לגור?!
תודה.

אז איפה כדאי לי לגור?

במעונות לבד

במעונות עם שותפה/ות

בדירה לבד

בדירה עם שותפה/ות

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "