דו מיני מתלבט. מה לעשות?

חסוי בן 21 | כתב את השאלה ב-03/04/21 בשעה 11:11

היי,השאלה מכילה דברים קצת גסים מעדכן מראש, אני אתחיל את השאלה בזה שאני יודע בוודאות שאני נמשך לבנות קורה לי הרבה פעמים שאני רואה מישהי שנראית טוב באינסטגרם ועומד לי הייתה לי חברה ממש שמנה ונמשכתי אליה ואני יהיה קצת גס אני מדמיין לפעמים שבנות יורדות לי ועומד לי ממש או שאני מזיין אותן ,אפילו בדייט פעם אחת עמד לי שמישהי רק נשענה עליי ונשענתי עם היד עליה זה כבר קרה לי העיניין הוא שאף פעם לא יצא לי לגמור על מישהי/ושהמשיכה שלי לבנות המקסימום לפי מה שקרה לי היא חצי שעה ומפסיק לעמוד לי בד"כ רבע שעה עומד לי ומפסיק אבל זה משתנה מצד שני אני יודע שהמשיכה שלי לגברים יותר חזקה נמשכת יותר זמן וכו' העניין שאם כבר ניתנה לי מתנה שאני יכול להימשך לבנות אני אומר בשיא הכנות אני מעדיף להיות רק עם בנות ושלא תבינו לא נכון קרו לי סיטואציות שהתחרמנתי רצח מבחורות זה משתנה אצלי אני כן מאמץ את עצמי יותר עד שעומד לי ממישהי לעומת גבר שזה בא לי יותר בטבעי אבל מבחינת אורך חיים אם נשים רגע את המשיכה בצד אני מסוגל להתאהב במישהי באופי שלה ואני מדמיין את עצמי עם מישהי וזה פשוט עושה אותי מאושר
בקיצור השאלה שלי מה לעשות עם הנטייה ללכת עם מה שאני מרגיש ולנסות להיות עם בנות
לגבי קשר רציני אם באמת אני רוצה ללכת על זה חשבתי למצוא מישהי כמוני דו מינית ופשוט לנסות להיות איתה
תודה לעוזרים

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"