הי, אני אפתח בזה שאני לא מסכן ויש לי חברים ואני יודע שיש כאלה שהמצב גרוע בהרבה ממני ואני מעריך את מה שיש לי ואני יודע שגם כנראה למישהו יש זה לא תמיד התמונה המלא, אבל לאחרונה אני מרגיש שלעומת בשכבת גיל שלי אני במעמד מאוד נמוך כלומר אני בצופים בזמן שמעו כולם בבני עקיבא ועכשיו הייתי במסיבת עצמאות עם חברים והיה מעולה אבל שאר החברים של חברים שלי היו במסיבה במודיעין וזה לא פעם ראשונה שלהם למרות שלא עשיתי כזה דבר בחיים( זה לא שאני רוצה , אני יודע שזה רק הורס להם והכל אבל מפריע לי שהם כן הולכים ואני לא וזה לא שאני לא הולך מבחירה ,וגם חברים שלי רצו אבל הם לא יכלו).
ובכללי אני מרגיש לפעמים שאני סתם שם כי אין ברירה אחרת , כלומר הם מעדיפים לבלות עם אנשים אחרים ואני סתם כי הם לא יכולים לבלות איתם , וכאילו זה לא שאני רוצה שהם ישתנו כי זה בחירה שלהם וחיים שלהם אבל אני פשוט מרגיש פחות שווה.
וגם יש לי תמיד קטע שאני מסתכל על אחים שלי ומבין שאני כלום לעומתם ( למרות שאני לא יודע איך הם היו בגיל שלי) ואני כל הזמן משווה בין החיים שלנו ולא מצליח וזה ממש מכניס אותי כל הזמן לדאון.
למישהו קרה או קורה דבר דומה ? משהו שהם יכולים לעזור בו?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות