מה שעובר עליי מה שעובר עליי
 
שאלה 323946
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

הוטרדתי מינית בעבודה על ידי הבוס, איך מעבירים את התחושה הזו?

לילי בת 18 | כתבה את השאלה ב-17/04/21 בשעה 22:18

לפני שאתחיל כן הוגשה תלונה במשטרה, אני והעובדת השנייה שהיא חברה שלי הלכנו להגיש תלונה ביחד וזה היה נראה מאיר, החוקר אמר שזה טוב שיש לנו צילומי מסך, את המצלמה בחנות ושיש ממש עומק לסיפור שזה כבר קורה משנה שעברה, ולא רק לנו.
עכשיו אני התחלתי לעבוד במקןם לפני חצי שנה, או אפילו כמה חודשים, רק לפני כמה חודשים נהייתי גם 18. הבוס היה נוגע בנו בצורה שלא הייתה אמורה להיות (בצורת מסאזים מתחת לחולצה ושהוא נוגע במקומות שלא צריך לגעת בהם) בכל מקרה הטרדה לכל דבר וזה לא היה נעים בכלל. - ועוד יותר שיש לו בת זוג. שאני לא חושבת שמודעת בכלל.
לא רציתי לספר להורים שלי, וסיפרתי רק לחברים קרובים שאמרו לי ללכת למשטרה ושאני חייבת לספר להורים וכמובן להתפטר. וזה מה ששתינו עשינו.
עכשיו.. איך מעבירים תתחושה הזו? כן אחרי שהגשתי תלונה הרגשתי יותר טוב זה כן, ויותר משוחררת. אבל עדיין לפעמים אני חושבת על זה ועל כמה שבאלי להקיא שאני נזכרת בו ושאני מרגישה תידיים שלו על הגב שלי.
אני והחברה ביחד בזה והחברים שלנו מאחורינו.
ואני כמובן ממש לא מאשימה את עצמי, כי בתור מישהי שרק לפני כמה חודשים הפכה ל18, (ושהמאסזים האלה קרו גם לפני אני ״חוקית״) ושרק עשיתי את העבודה שלי ופרקתי סחורה ולא ביקשתי ממנו שום מסאז ולא היה שום הסכמה , הורדתי את היד שלו ממני כלכך הרבה פעמים ואמרתי לו די, זה ממש לא היה אמור לקרות ובתור מעסיק אתה בכלל לא אמור לגעת בשום צורה בעובדות שלך.
קצת מסורבל מה שכתבתי פה אבל הרגשתי שהייתי צריכה לפרוק עוד. אנחנו שלחנו למשטרה את הצילומי מסך שסיפרנו לחברות שלנו על ההטרדה ועל עוד ראיות שיכולות לעזור. הלוואי והם יוכלו לקחת תיעוד מהמצלמת אבטחה.

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (7) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות