בן 16 ולא יודע מה לעשות עם החיים שלי ומחפש מוטיבציה, אפשר עצה?

שליו בן 16 | כתב את השאלה ב-06/05/21 בשעה 15:59

תראו זה לא כאילו אני לא עושה כלום אני מתאמן טיפה באומנויות לחימה שזה בעצם גם סוג של טיפול אבל זהו וגם זה עם הרבה בעיות ועם סיפור ארוך משלו אבל עדיין אין לי כוח לעשות כלום גם בקושי שם וכשאני בבית אני לא באמת עושה כלום אני רק במחשב אפילו להכין לעצמי לאכול לא בא לי וזה גם יכול לבוא מדיכאון או משהו כזה כי אני לא רוצה לצאת בכייין או משהו כזה אבל יחסית לסביבה שלי היו לי חיים ממש לא טובים כאילו התעללות פיזית ונפשית קשה מגיל מעוד קטן וגם גידלתי הרגלים מעוד רעים כי גם לא היה מי שילמד אותי אני גדל בבית לא מתפקד עם הורים שלא מתפקדים ואח שלא מתפקד כאילו אמא שלי עובדת בשכר מינימום ואח שלי ואבא שלי מקבלים רק מלא מזמן 100 אחוז נכות רגשית אז אתם גם יכולים לצפות שזה לא כיף לגדול איתם כאילו זה מצב שהייתי בא פצוע או עם בגדים קרועים לבית ספר היסודי ועם אני לא שם את הצלחת בכיור צועקים עליי מקללים אותי ויורדים עליי ואני מדבר עוד בכיתה א כבר בג הייתי מתחיל לישון בחוץ ואין לי ממי לבקש עזרה כי אפילו מול פסיכולוגים וכל זה אני לא מצליח להוציא מילה מהפה כאילו ממש כלום ולהפך ואני כאילו רוצה לספר להם אבל בסוף יוצא שאני לא מסוגל ומונע מהם לדעת בכלל וזה משגע אותי אבל אני חושב שזה פשוט כי אני לא יודע איך להתנהג עם רגשות כי אני רגיל לדחוף את זה פנימה ולעזוב את זה וזה עובד ולפחות עוזר לי לא להתאבד אז כן זה עדיף וכיאלו אין עם מי לדבר אז אני רושם את זה פה ולמרותש יש עוד מלא דברים כאילו בפרטים יחסית זה כלום ממה שעברתי בחיים שלי ואני רק בן 16 אז כאילו אני מרגיש שהחיים ממש ממש קשים ולא שווים את זה אני לא רואה את עצמי מתפקד בעתיד ולא מוצא חברה או אישה למרות שיחסית הכל אני נראה נומאלי כשאני מול אנשים ואף אחד בחיים לא היה חושב כלום אבל זה סוג של הכל משחק וקשה לי לייצר חברים ובכלל לא חברים טובים ולמרות בכגלל שהכל משחק אז עם בנות אני עוד איכשהו סבבה אז רק בגלל שהם נמשכות לצד שלי שהוא בכלל לא אני הצד שלא שם לב שהן שם בכלל ואני בכללי בן אדם ממש טוב וממש מכבד כאילו בקטע שזה ממש ממש רע לי בחיים הרבה פעמים אבל בנות גם לא נמשכות לזה בכלל ופשוט גם מבחינת למצוע עבודה או לבוא לבית אני לא מתפקד כמו בן אדם נורמאלי ולא מצליח לעשות כלום ואני לא יודע מה לעשות וגם מבחינת הנפש אני חושב שאני מדוכא מעוד כאילו הייתי בוכה את עצמי לשינה כל יום מרביץ לקיר ועוד הרבה דברים ואני פשוט רוצה שהכל ישתפר ויגמר כבר כל החרא שאני עובר אבל אני לא מצליח למצוא את החוזק לעשות דברים במיוחד שאני חיי בבית שממש אבל ממש כל הזמן מוריד והורס ואפילו אבא שלי ואח שלי כשאני מנסה נגיד להתחיל מדי פעם לעשות משהו הם סוג של מקנאים וזה לא אני אומר זה כבר מישהו עם סמחות שמבין אמר לי אז הם מקנאים ומנסים להרוס לי בכוונה וזה הורס לי את החיים ואני באמת לא ידוע מה לעשת

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"