שמתי לב שבעברית בקושי יש תוכן איכותי לבישול.
יש את תוכניות הטלוויזיה שהתפלחו לאינטרנט. לא רוצה ללכלך על אנשים ספציפיים, אבל לרוב ה"שפים" שם הם כולו מנחי טלוויזיה עם פוזה. עושים שגיאות ממש חמורות וברגע שרואים שיצא להם גרוע, מספרים שזאת היתה הכוונה. במקום להכין אוכל הם עושים הצגות.
יש את הצילומים הביתיים, אבל שם איכות הצילום מעפנה. לרוב זה נראה כמצולם בטלפון כשהמצלם מחזיק את הטלפון ביד אחת. ויש מלא רעשי רקע וחוסר עריכה בסיסית.
אבל הנישה של מצב מעבר, של וידאו-בלוגר עם מצלמה לא מקצועית אבל טובה ובלי פוזות של שף בכאילו - נשארת ריקה.
המבטחים שאני רוצה לסקור הם האיטלקי, הגרוזיני, רוסי, אוקראיני, גרמני-אוסטרי, שוויצרי ואולי בהמשך גם נוספים. יש לא מעט כיסוי בעברית למבטח ים-תיכוני וגם במידת מה לאיטלקי. אז להכין זיווה ובורקס אתם יודעים. אבל כנראה שיש לא מעט מאכלים שאפילו לא שמעתם עליהם במבטח האוקראיני ורוסי. ולרוב מה שבארץ מכונה "פיצה" זה פשוט פוקצ'ה עם עגבניות וגבינה שלא טפחה מספיק ומשום מה מפוצצת בשמן קנולה (??).
תוהה אם לתוכן כזה יהיה ביקוש. ההשקעה לא קטנה, כי דורשת הפיכת מבטח לסוג של אולפן צילומים (צריך תאורה, צריך מצלמה) וכנראה שצריך לרכוש תוכנת עריכה מקצועית.
והשאלה אם זה ישתלם שנויה במחלקות: רק אם הערוץ יצליח מישהו יהיה מעוניין לממן אותו (תמורת פרסומות כמובן). מצד שני.... כסף יש לי מעבודה. את הבישולים אני אעשה רק בסופי שבוע.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות