הבת זוג עזבה אותי, מרגיש מרוסק ולא עומד לי על בחורות פצצות אחרות, מה עושים?

איזה אחד בן 31 | כתב את השאלה ב-28/05/21 בשעה 16:30

שלום,
הייתי עם מישהי קרוב ל6 שנים.
מבחינתי זאת אהבת חיי, לצערי היא עזבה אותי שלא בצדק, באמת שנתתי לה את כל כולי מכל בחינה אפשרית.
לא אכנס לסיבה למה היא עזבה אותי אלא אדלג לשאלה הבאה:

אני מכיר מלא בחורות , באמת כל אחת בצבע , בחמישי האחרון יצאנו לג'ימי יו וחברים שלי היו בהלם על הבחורה שהבאתי, נראית כמו מישהי מקטלוג. לקחתי אותה בסוף הערב למלון ברוטשילד מעל הגולדה ואני לא מצליח לזיין אותה. אני מסתובב רק עם בחורות כאלה. למזלי יש לי כסף ואני מתאמן וחיי באמת את החלום, יש לי עסק מאוד מכניס שהקמתי ב2 ידיים מאפס.

אני מגיע למיטה עם בחורות שגברים היו מתים להגיע איתן למיטה ופשוט לא עומד לי עליהן. ובאמת שהן משקיעות בירידות ויש כימיה כיפית ואני פשוט לא מצליח להעמיד אותו לאורך זמן.
האקסית שלי רק הייתה נשכבת לידי והיה נעמד לי מבלי שיקרה כלום , כל כך עפתי עליה.
אפילו חברה של האקסית שלי שהיא פצצת עולם, ראיתי שהיא עשתה לי מאצ' בקיופיד, מאז אנחנו בקשר ונפגשים לא מעט, יש לה תחת לא מהעולם הזה, בחורה שווה בלונדינית חזה גדול עיניים ירוקות , שלמות עולם ומזילים עליה ריר.
אני לא מצליח להגיע איתה למצב הגיוני, כבר השתכרנו מלא ולא מצליח לי,כשאני סאחי לא מצליח לי. אני מזיין ויורד לי , מזיין ויורד לי שוב פעם.

היום בערב אספתי מישהי ב 20:00 היינו עד 23:00 ברכב וגם עשינו סקס, חצי עומד לי חצי לא עומד לי ואני מחרטט שהמקום שבחרנו לא טוב. אחרי זה אספתי מישהי אחרת ב 00:30 , נסענו לאכול ואז נסענו גם לאיזה מקום לעשות סקס, וגם שם אותו המצב, והיא באמת יורדת לי ועושה כל מה שצריך ואני לא ידוע מה לעשות.

מאז הפרידה שהייתה לפני חודשיים וקצת הייתי עם 16 בחורות, כל אחת באמת שווה בקטע אחר ורק פעמים בודדות עמד לי כמו שצריך ונתתי ביצועים בקטע אחר.
מה עושים איך מצליחים להשתחרר?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"