שלום!
רציתי להתייעץ אתכם מה עליי לעשות.
אני טבח מתחיל, עובד כבר שלושה חודשים במטבח שעושה הכנות לקראת הסרוויס.
כל יום בערך 12 שעות של עבודה מאוד קשה, אני מאוהב בבישול ולמידה בתחום. אבל העבודה בהכנות שוחקת מאוד את הגוף, וכל יום עושים את אותו דבר בכמויות גדולות. אני לומד שם יחסית הרבה, גם על בישול וגם על עבודת מטבח מקצועית.
אני לא רוצה להיות בסרוויס כשאני לא מספיק מקצועי, מצד שני אני קצת מיואש מהשגרה הזו בהכנות, שאני סגור בין 4 קירות מהבוקר עד הערב וחוזר חלילה.
השף שלי אמר לי שאני צריך לעבור תהליך ארוך, ולא להיות עוד איזה טבח בפס קר שסתם סוגר פינות.
לדעתי מתוכנן לי משהו כמו 8 חודשים במטבח הזה, עד שאתחיל לעבוד בסרוויס.
אז השאלה שלי, איך להתגבר על התקופה הזאת?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות