היי אני לי בת 18 , אני עם חבר שלי שנה , הוא בן 21 משרת במגב , אני עוד מעט מתגייסת . יש לי כמה שאלות והתיעצויות ואין לי ככ למי לפנות .
שאני עם חבר שלי הכי כיף
לי בעולם , אני הבן אדם הכי מאושר על האדמות , אבל שנגיד אני צריכה ללכת מימנו אני בוכה , לעצמי כמובן לא לו. שהוא חוזר לצבא אחרי שלושנ ימים אני עצובה ברמות . עכשיו זה לגיטימי או חולני ?
פעם שהיינו חודשיים ביחד , עוד בהתחלת הקשר הוא דיבר עם מישהי , תפסתי שיחה שלהם , לא יותר מידי מעניין תאמת אבל הוא הודה שהתחיל איתה , היא מישהי מהעבר שלן בכיתה ה. הם לא עשו כלום וגם ווידאתי איתה ואיתו . אבל תאמת אני אגיד לכם אני אחרי שנה בזוגיות איתו וכל בת שהוא מדבר איתה אני חושבת שיש משהו , ואני מקנאה אני לא אומרת לו כלום כבר כי פעם הייתי מציקה לו והגענו לדיונים שזהו מספיק אני סומכת עליו אבל עדיין יש בי אתהפחד . אני אוהבת אותו הכי בעולם והוא אותי ואני באמת צרגישה את זה , אבל אני רוצה להיות בזוגיות בשלווה ולא בלחץ תמידי … מה לעשות ?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025