בין הסדינים בין הסדינים
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

פוחד כל היום שלא תהייה לי זיקפה בסקס, זה נורמלי?

ללא שם בן 30 | כתב את השאלה ב-28/06/21 בשעה 16:30

אני כל היום חרד שברגע האמת איבר המין שלי לא יזדקף. ממצב שהאיבר נעמד לי בצורה עזה כשאני בבגד ים בבריכה מלראות בחורות יפות בביקיני ומאחורי התחתונים ברחוב, זה הדרדר עד למצב שהאיבר הפסיק לעמוד לגמרי באוננות ובצפייה בפורנו למשך כ - 4 שנים והפסיקו לחלוטין גם זיקפות הלילה והבוקר , למרות שלא ניסיתי בכל התקופה הזו לשכב עם בחורה , אפילו לא עם נערת ליווי ( למרות שאני לא צריך לדאוג שגם היא תיהנה בסקס איתי, כי היא לא חברה ). גם לקחתי לפני כחודשיים ויאגרה במינון 25 מ"ג בשביל אוננות בלבד וגם היא לא עזרה לייצר זיקפה. השינוי הגיע כשהפחתתי למינון המועיל למטרה זאת של הכדורים הפסיכיאטריים שלי. לפני כשבועיים חזרה לי הזיקפה בעוצמה החזקה כמו בעבר באוננות ובצפייה בפורנו וכן בסטוץ האחרון שקיימתי , גם ללא ויאגרה. אומנם אבא שלי המנוח אמר לי בחייו שברגע שגבר ואישה מתפשטים והם לבדם בחדר האיבר בטוח מזדקף , והוא צדק לפחות לגביי עד כה, אבל אומרים שכל גבר חווה לפחות פעם אחת בחייו בגידה של חברו הטוב מלמטה בסקס, ובגלל ש- 4 שנים לא הייתה לי זיקפה אני חושש שגם לי בסקס הבא שלי לא תהייה זיקפה. אם הדבר הזה, הנורא מכל , קורה ברגע האמת - מה לעשות ? מציצה של הפרטנרית בטוח תעמיד את האיבר ? ואם הדבר קורה אצל נערת ליווי מה לעשות ? יש גישה אחת שאומרת שיש יותר סיכוי שזה יקרה אצלה כי היא לא חברה אבל יש גישה נגדית שטוענת שלנערות ליווי יש שיטות להעמיד את איבר המין הגברי. אנא ענו לי שאלותיי, אני לא רוצה לפספס חדירה כשתהייה לי את ההזדמנות הבאה לכך , אני גם ככה עושה סקס לעיתים רחוקות בלבד ובתדירות יותר נמוכה גם מאנשים בגילי וגם מאנשים בגילי שהם נשואים עם ילדים.

עדכון מללא שם, שואל השאלה 2021-06-28 21:00:59

במילים אחרות אני מפחד להיות לא חרמן מספיק ברגע האמת. תעזרו לי, למרות שכנראה אני ממציא את הפחד הזה. אני טיפוס של סטוצים ולא של קשר רציני שבו לבת הזוג יש יותר סבלנות לבעיות מהסוג הזה. אני לא כמו בחור אחר שאם הוא לא כשיר לסקס ביום אחד אז יש לו את האפשרות למחרת... אני לא יכול להרשות לעצמי לפספס חדירה כשיש לי את ההזדמנות לכך. אני מפחד שהזיקפה שלי איננה מתוזמנת ושאני אשאר עם זיקפה רק כשאני לבד בלי הבחורה, שזה לא מעניין בכלל את הבחורה. אם זה יקרה לי אפילו רק פעם אחת, זה ייחשב לחרדת ביצוע נכון ? גם למדתי על עצמי שעכשיו אני מצליח להזרים לעצמי דם לפין רק אם אני שוכב במיטה, ואם במקום שבו אהייה בכלל לא תהייה מיטה ? זה בעייתי עבורי ? עוד סימן שדווקא מעודד הוא שאתמול גם הייתה לי לראשונה מזה 5 שנים זיקפת לילה !
רוב הימים שעשיתי לעצמי זיקפה מאז שהיא חזרה לגוף שלי עשיתי לעצמי 3-4 זיקפות שונות כל יום, זו כמות יפה לא ? התעסקתי בזה כדי להרגיל את הגוף שלי לסקס ספונטאני וליצירת זיקפה באמצעות דמיון מודרך בלבד. ואני ממש לא עושה את זה כדי לאונן ואחר כך כדי להגיע לאורגזמה.
אפשר לקבל את זה בהומור שזה טוב שלא הלכתי לנערת ליווי במצב שהיה לי גם כשזה היה חוקי, כי אז היה חבל על הכסף שהייתי משלם לה לא ?
זה לגיטימי לבקש מהפרטנרית לפתוח פורנו כדי שאתחרמן ואעורר את עצמי מינית ? אני כבר מאבד את השפיות... כבר עדיף להיוולד אישה שאיבר מינה בסקס מזדקף בלי תלות בעבודה ידנית, לא ?


כל ה- 4 שנים האלה ניסיתי להעמיד לבד את האיבר כשאני לבד בעמל רב עד ייאוש ובכלל לא הצלחתי ! רוב הזמן גם חשבתי שזה בגלל בושה שהמשפחה שלי תתפוס אותי עם איבר ענק ורק לאחרונה התפקחתי והבנתי שזה היה שטויות.

בעיה נוספת ששמתי לב לאחרונה אצלי היא שאחרי אוננות וסקס יש לי לחץ בשלפוחית השתן לתת שתן, למה זה ?
שמור עדכון
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (5) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות