מצורף שיר רקע

הזמן

דווח

נהל

איך לגרום לו להציע לי חברות?

ילדה שעולה בת 13 | כתבה את השאלה ב-30/06/14 בשעה 20:49

הגעתי השנה לבי"ס חדש.
לא הכרתי הרבה אנשים, אבל באיזשהו שלב בהמשך השנה התחלתי הרבה יותר להתחבר אל בנים, וניהיו לי הרבה יותר חברים.(יותר נכון מלא חברות ומלא ידידים)
סיימתי כיתה ה ואני עולה ל-ו' אבל אני הרבה יותר בוגרת לגיל הזה.
הכרתי ב בכיתה ו' מאוד פרוע, ואח שלו בכיתה ד' תמיד אמר שאני רודפת אחריו.
ובתכלאס אני טובה בלהתחיל עם בנים.
עכשיו אני הרבה יותר קרובה לאח של הילד. האחד שבכיתה ד'.
ואנחנו בקשר ממש אבל ממש טוב.(יחסית)
אני לא בעד שבנות יציעו חברות. ואני יודעת שהוא כבר הציע לכמה מהן.
אני לא הולכת להציע לו, אבל אני לא בטוחה שהוא יציע לי למרות שהוא אוהב אותי קצת.
ואני יודעת שאם ניהיה זוג- זה יעבוד לנו.
אני לא בטוחה כי הוא עולה לכיתה ה', ואני לכיתה ו'. אבל אנחנו אוהבים לאהב.3>
איך אני אגרום לכך שהוא יציע לי חברות? הוא תמיד מלטף לי את השיער ואומר שהוא נעים...XD
ויש לי תחושה שאני יותר מחבבת אותו מאשר את אח שלו הגדול, כי אח שלו הגדול יותר מתעניין במיניות מאהבה...
מה לעשות?
עכשיו כבר החופש הגדול, ואני לא יודעת איך לא לאבד את זה
אח שלו הגדול תמיד נפגש איתי, וזה כנראה מה שמפריע לו.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"