כשהאקסית נכנסה לתמונה

חסרת ביטחון בת 28 | כתבה את השאלה ב-12/07/21 בשעה 16:13

אני וחבר שלי ( יוצאים 4 חודשים) העלנו אתמול תמונה ראשונה לפייסבוק.
בין האנשים שצפו בסטורי שמתי לב לשמה של האקסית שלו...
נכנסתי אליה לפרופיל וחייבת לציין שקודם כל היא הצליחה לערער לי את הביטחון העצמי, היא נראית מאד טוב!!, בלונדינית. אבל נראית שטחית לחלוטין.- מצטלמת בפוזות וכל השיט הזה לא מבינה איך הוא בכלל יצא איתה.
ברור לי שאני שווה יותר ממנה אבל...אין לי ביטחון עם הגוף שלי.
ומעבר לזה סתם לחצתי קצת על התמונות שלה והיה לי מבאס לראות את התגובות שהוא רשם לה בזמנו כשהם היו ביחד .לא יודעת למה זה מפריע לי כי זה היה בעבר וזה לא קשור אלי.

בכל אופן הדבר שכן הטריד אותי הוא שראיתי שהוא עשה לה לייק לתמונה שהעלתה לפני חודש. לא מצליחה להבין למה ? אתה איתי...
הלכתי אליו בצורה הכי ישירה שיש ושאלתי אותו - אם זה היה הפוך זה היה בסדר?
אמר שאני צודקת וזה ננטו ממקום של סתם לייק לתמונה שהם לא בקשר ושסיימו בטוב תפרידה. הוא ממש דאג לחבק ולהגיד לי שלא אעיז לקחת את זה למקום אחר הם לא מדברים ולא כלום. אציין שיש לי גישה מלאה לפלאפון שלו והוא מאד פתוח איתי אני מאמינה לו. זה פשוט פגע בי קצת והרחיק אותי ממנו ....

אשמח לשמוע מכם הגברים למה אתם עושים לייקים או לא מורידים עוקב מהאקסית שלכם ? והאם גם אם מסיימים קשר בטוב למה להמשיך לעקוב אחרי האקס/ית מה הקטע?

ומה שעוד תסכל אותי שהיא קשורה לכל החברים שלו וחברות שלהן והן מגיבות לה עד היום. הן עדיין שומרות איתה על קשר למרות שנפרדו.
אז איך אני אמורה להתמודד עם זה שהחבורה שלו בקשר עם האקסית שלו? ( אולי רק לפי האינסטגרם ראיתי שעשו לייק)