טוב, אז אני וחבר שלי בייחד כבר ארבעה חודשים, ואת האמת שאני אישית חווה תסכול מיני. לאחרונה הקשר שלנו יותר התחזק מינית אבל אני לא הכי בתמונה, כלומר, הוא נורא מסופק מינית בקשר אבל הוא לא ממש ״משקיע״ בי, זאת אומרת שאם אני דואגת שהוא יהיה מסופק מינית אז הוא ההפך, כן אכפת לו ממני וכו, אבל ממש לא דחוף לו שאגיע לסיפוק מיני, לא תמיד שולח ידיים לא משקיע בי בכלל במיטה.
בנוסף לזה לא שכבנו ואני לא מתכוונת לשכב איתו בנתיים בגלל הסיבות האלו.
אני הראשונה שלו, אני הקשר הזוגי הראשון שלו.
אצלי הוא הקשר השני
היה לי קשר של שנה וחצי
זאת אומרת שלי יש היסטוריה במיטה… אז אני תמיד אומרת לא להאשים אותו, אולי הוא לא יודע… אבל האבסורד זה, שלפני חודש הוא כן היה מענג אותי, ושולח ידיים, ופשוט חל דרדור שעד כדי כך שרק הוא מגיע לסיפוק מיני, ושהוא בכלל לא שולח אליי ידיים לענג אותי, כלום.
השאלה שלי זה, מה לעשות? לבוא ולדבר איתו יביך ורק ויגרום ליותר לא נעים… לבוא ״ולהחזיר״ לו סתם לא יהיה טוב.
והוא גם נורא לחוץ על לשכב
מה לעשות? כי הקשר שלנו בלי שום קשר לזה מושלם, שמתבסס על אהבה וכבוד וכנות והכי כיף לנו שיש, ואני לא רוצה לפרק אתזה. אבל להמשיך בזוגיות שהמיניות נפגעה מהצד שלי, לא יכולה להמשיך ככה נפשית.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות