בן זוג שלי נפרד ממני מהסיבה שהוא אוהב להתבודד. מה לעשות?

אנונימית בת 21 | כתבה את השאלה ב-03/08/21 בשעה 11:59

אנחנו שנה כבר ביחד והוא החליט להפרד מהסיבה שקשה לו זוגיות, הוא לא מרגיש בדיוק כמו בהתחלה.
הוא אומר שהןא לא מוכן למערכת יחסים.
הוא היה האהבה הראשונה שלי ואני הייתי גם והזוגיות הכי ארוכה ורצינית שלו.
היה מהמם היה הכל כימיה מתנות חיזור גם כולם ידעו שאני חברה שלו, ההורים שלי הכירו ואהבו אותו.
הוא נפרד ממני בשיחת טלפון שאני יזמתי (!) כי גיליתי שהוא פשוט מחק באינסטה כל מה שקשור אליי כולל תגובות ותמונות.
הוא הבטיח לי לשבת לדבר איתי אבל בכל מקרה אני כל כך פגועה ולא ראיתי את זנ מסתיים כל כך מהר.
(נפרדנו כבר בעבר וחזרנו אחרי יום מאותן הסיבות)
בקושי מצליחה לאכול או לעשות משהו אני עדיין אוהבת אותו וקשה לשחרר ועדיין יש בי תקווה שנחזור למרות הכל
מרגישה אבודה

נחזור או שלא

כן

לא

לא מומלץ