אוכל סרט על העבר של בת הזוג בלי סיבה

מתוסבך בן 29 | כתב את השאלה ב-05/08/21 בשעה 14:29

שלום לכולם
אני בן 29 , נראה מעולה , מאוד נחמד
בלי להתגאות, תמיד בחורות אהבו להיות איתי.
שכבתי בחיי עם מעל 50 בנות (6 בנות עד גיל 24 ומאז ועד היום כל השאר)
בחמשת החודשים האחרונים אני בזוגיות עם בחורה מדהימה ומושלמת מכל הבחינות.
העניין הוא כזה -
אני יוצא עם בחורה דתיה.
לפני היה לה רק חבר אחד.
הכי לא אמור להפריע לי בעולם העבר שלה, שכן הייתי עם מעל 50 נשים
אבל אני כל כך שרוט , שיש דברים מסוימים שמפריעים לי.
בת הזוג שלי הייתה עם האקס שנתיים וחצי וגרה איתו.
בגלל שהיא דתיה כל הזמן הזה שיקרה על הוריה שהיא גרה עם חברה והם לא ידעו כלל שיש לה חבר (הייתה בת 23, לא ילדה בכלל). לא יודע למה אבל ההסתרה הזאת שלה מעוררת בי חלחלה.
בנוסף, הוא היה גומר לה בפה באופן קבוע.
מתוך ה50 נשים שהייתי איתן, גמרתי בפה אולי ל5-6 והן הצטיירו בעיניי כבחורות זנותיות.(לא אומר שזה נכון, אולי הבעיה בי)
בנוסף, עם האקס היא שכבה קבוע ואיתי היא רוצה לשכב פעם בשבוע שבועיים עד החתונה. (אחר כך רגיל). זה מעורר אצלי קנאה מטורפת.
עוד דבר, יש לי איבר מין גדול וכשהיא ראתה אותו, ראיתי לפי התגובה שלה ששל האקס היה גדול יותר למרות שהיא לא אמרה. זה מוריד לי מאוד את הביטחון למרות שאני יודע שאני מעולה במיטה והיא גם נהנית איתי בטירוף!! אני גזור..
האקס לימד אותה כל מיני תנוחות והיא מינית מאוד מאוד ומשום מה זה מאיים עליי למרות שגם אני מיני.
בקיצור, אין לי זכות בכלל להתלונן ואני נשמע חוצפן אני יודע.
אבל כל הדברים האלה פשוט מסתבכים לי את הצורה.
בנוסף, מעולם לא הייתה לי בת זוג רצינית. (חוץ מלפני גיל 20)
רק 50 יזיזות או כאלה שראו בי מעבר אבל אני לא . זה גורם לי לקנאה באקס שלה.
אני מרגיש שרוט מאוד וחוצפן מאוד.
המחשבות משתלטות לי על הראש.
אני לא יכול לשתף אותה כי אין לי זכות דיבור אחרי מה שעברתי .
אני נכנס לחישובים של מי עשה יותר פעמים סקס בגיל 24
(לא מספר פרטנרים, מספר הפעמים של הסקס עצמו! מרוב שנשרט לי המוח!!)
ומקנא בכך שהיא גרה עם האקס ואני מעולם לא גרתי עם בחורה ושבטח היא שכבה איתו כל היום והיה ביניהם חיבור שמעולם לא היה לי עם כל הסטוצים.
בקיצור, אני חווה קנאה, כאב, צער, שנאה עצמית ואובססיה מטורפת שמפריעה ומכבידה על הקשר והיא גם מרגישה את זה.
מחשב מתי הייתי עם כל אחת וכמה זמן בדיוק ומי שכב מספר פעמים רב יותר בתקופה מסוימת. מרגיש כמו מפגר
מי שישפוט אותי אני אקבל את זה, זה פשוט משתלט לי על הראש, לא רציונלי.
שקלתי פסיכולוג אבל מפחד שהוא יגיד מילה קטנה לא במקום וישרוט אותי יותר.
מה אפשר לעזאזל לעשות??
סליחה על החפירה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"