נגעל ברמה קיצונית מזרע. איך להתמודד?

אלעד בן 30 | כתב את השאלה ב-25/08/21 בשעה 21:00

יש לי בעיה חמורה אני נגעל ברמה קיצונית מזרע. האם יש לזה טיפול, זה משבש לי את החיים.
1. לא יכול להיות בזוגיות כי ישר אחרי קיום יחסי המין אני רץ להתקלח ומחליף מצעים מהגועל שאולי הזרע שלי נגע בי או במצעים ומבקש מהבת זוג שלי גם להתקלח וזה בלתי אפשרי להתנהל ככה בזוגיות לכן כבר שנים שאני לא בזוגיות
2. אם אני רואה קונדום משומש זרוק ברחוב על הרצפה אז אני בחיים לא אדרוך יותר על הרצפה שבו היה זרוק הקונדום מהגועל שהזרע נגע ברצפה.
3. אם ראיתי או חבר סיפר לי שהוא קיים יחסי מין באוטו שלו או בספה בסלון שלו, אז אני בחיים לא אשב בספה או אכנס לאוטו שלו מהגועל שאולי נגע זרע בספה או במושבים באוטו.
4. אותו דבר גם נגעל ללכת למלונות מהגועל לעשון על המיטה שאחרים שכבו בה.
בבקשה מתחנן לעצות האם מישהו פה גם יש לו את הבעיה הזאת או מכיר מישהו עם בעיה כזו. האם יש שם למחלה הזאת ודרכי טיפול.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"