אל תתעלמו מתחננת! אני לא יודעת מה לעשות אני מיואשת כבר צריכה עזרה! למי לפנות?

טובה בת 17 | כתבה את השאלה ב-26/08/21 בשעה 13:50

אז ככה יש לנו בית של שלושה חדרים סלון ושני חדרי שינה יש לי עוד אח הייתי עד לפני כמה ימים בחדר ועכשיו אח שלי שהוא בן 23 ואמא שלי העיפו אותי לישון בסלון כמו לא יודעת מה … אמא שלי לא אכפת לה ממני ואבא שלי שותק כל הזמן כי הוא מפחד ממנה הם לא דואגים לי לבגדים נעלים דברים בסיסיים כמו אוכל שאקנה לי או מידי פעם 20 שקל עם אני תקועה אהי עובדת כבר מגיל 14 בשביל לממן את עצמי כדי שיהיה לי. ה שאני צריכה אפילו רישיון אני ממנת לעצמי כי היא לא רוצה לעזור לי אמא שלי כל הזמן לצד אח שלי אהי כבר מגיעה למצב שאני מרכישה כל כך חנוקה בקטע שאני לא מצליחה לעצור את הדמעות הן פשוט יורדות לבד אני כל הזמן יוצאת מהבית ומחפשת סיבות איל לא להיות בו אהי מרגישה ברחוב יוצר בבית מבבית שלי
זה נשמע כאילו אהי סלם מפונקת אבל זה לא אמא שלי כל הזמן רק צועקת עלי ולא מעריכה אהי עושה מלא דברים בבית והיא אפילו תודה לא אומרת אהי שוטפת מנקה הכל והיא רק יודעת לצעוק ולטעון שאני לא עושה כלום כל הזמן היא רק מקללת אותי ויורדת עלי מורידה לי מוטיבציה הכל התחננתי אליה עשרות פעמים שנעבור דירה שנשפץ אנחנו לא איזה עשרים משפחה סטנדרטית אבל זה לא הגיוני שילד ישן בסלון שעושים לו דווקא שהוא צריך להתחנן לישון כי יש לו עבודה או לימודים שילד יקום עם כאבי גב רק כי הוא ישן על ספה שלא אמורה לשמש כמיטה בכלל אנא שלי כל הזמן מתגרה בי ומוציאה לי תנשמה עושה לי תנאים באוכל של אם לא תעשי א׳ ב׳ אין אוכל יש לי חבר שנה וחצי שיודע מה קורה הכל ואני כל הזמן אצלו אבל הוא מתחיל לעבוד ורוב הזמן בקושי יהיה בבית והמקום היחיד שיש לי לברוח אליו זה הרחוב אין לי שום מקום אחר אמא שלי כל כל נוראית שהיא אומרת למשפחה שלי לא לפתוח לי את הדלת שאני בורחת מהבית ורוצה ללכת לשם אפילו לסבתא שלי היא אומרת את זה ומאיימת שאם יעשו את זה היא תנתק איתם קשר אילן עם סבתא שלי שזאת אמא שלה והם מפחדים ממנה וחברות אני לא אומה ללכת אליהן כי אני לא רוצה שידעו מכל המצב יש לי חברה שישנה עם אחותה באותו החדר ואני כל כל מקנאה כי יש לה הורים טובים שדאגו לה למיטה נוחה שדואגים לה לבגדים ואוכל ולא עושים לה תנאים באוכל בקיצור יש עוד ים אבל אני אפילו כותבת את זה ובוכה אני מיואשת ומתוסכלת אל תציעו לי לפנות לבית ספר או לרווחה זה לא אופציה עבורי
תודה רבה לעוזרים מראש

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"