היי אנשים.. אני בן 19 ומרגיש נורא מבולבל ועייף בחיים. אני לומד עכשיו הנדסת אלקטרוניקה (עתודאי חיל האוויר)..
מרגיש שאני לא באמת יודע מה אני רוצה ושהחיים שלי מאבדים כיוון. אני מרגיש לא שלם עם עצמי בהרבה מובנים. לא כל כך אוהב את עצמי.
בפן המקצועי אני לא בטוח שזה הכיוון שלי לעתיד..
גם בפן החברתי.. יש לי מעט חברים אבל אני לא מרגיש שזו חברות אמיתית (מהצד שלי לפחות), אני לא מצליח להרגיש קרבה או דאגה אליהם.. אני מרגיש מנותק רגשית. גם בפן המיני אני בכלל לא יודע מה אני רוצה. אין לי כמעט מחשבות על מין או זוגיות.. אני לא נמשך למישהו/י בחיים שלי, בן או בת. וגם בעבר לא התאהבתי.
אני מאוד מודאג ועצוב לאחרונה כי העתיד מפחיד אותי.
אני מפחד שארגיש אומלל עוד הרבה זמן עד שאני אמצא את עצמי, אם בכלל. אין לי כמעט חשק לכלום ובקושי יש לי אנרגיות או מוטיבציה.
אני לא יודע מה לעשות או איך להגיב לזה…
מרגיש כאילו נתקעתי מול חומה גבוהה.
אני יודע שזו סיטואציה מורכבת ואין הרבה מה להגיד כדי לנחם אותי אבל אשמח אם תגידו לי מה הייתם מייעצים אילו חבר טוב היה משתף איתכם דבר כזה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות