אני עובד בתור מתכנת כבר שלוש שנים. החברה שאני עובד בה היא חברה בינונית בגודלה באזור המרכז ועד עכשיו היה לי ממש טוב ונוח לעבוד בה.
בהתחלה זה היה כמו להגיע לגן עדן - קיבלתי כרטיס תן ביס להזמין אוכל על חשבון העבודה, ימי גיבוש וטיולים, עבודה עם אנשים איכותיים ומביני עניין.
אלא, ששמתי לב שיש המון תחלופה בעבודה. ממש כל חודש עובד מסוים מתפטר והולך למקום אחר. גם לי כבר מתחיל להיות משעמם במקום העבודה ואני חושב לפזול ולחפש אתגרים אחרים במקום אחר, אבל אני כל כך מהסהס ומתלבט לגבי זה.
קודם כל - אם אני עוזב את מקום העבודה שלי, האם זה אומר בהכרח שאני יכול לדרוש משכורת יותר גבוהה ולקבל אותה כי יש לי ניסיון וותק?
למה עובדים אחרים עוזבים אם קידמו אותם להיות ראשי צוותים והוסיפו להם בשכר? אם הם עוזבים למקום אחר הם מתחילים מהתחתית, לא?!
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות