אני יוצאת כמעט חודש עם גבר שהכרתי. בן 27. הוא מקסים, חכם, מנומס, אינטליגנט וגם בעל עבודה מסודרת, דירה מפוארת ומשכורת חודשית מאוד גבוהה. על פניו הוא הגבר המושלם.
אך הבעיה היא שאני לא מרגישה שום משיכה מינית.
במהלך החודש נפגשנו 5 פעמים בגלל המרחק ואילוצי עבודה, אך כל פגישה היא אותו הדבר, אנחנו מדברים וצוחקים ונהנים אך מהצד שלי אין שום משיכה. אפילו לא הייתי מסוגלת להתנשק איתו עדיין (הוא לא לוחץ).
מצד אחד אני שואלת איך קשר כזה יכול להחזיק מעמד כשאין משיכה? האם המשיכה תבוא עם הזמן? וכמה זמן? ומצד שני, הוא באמת גבר טוב וקשה למצוא כאלה, הוא באמת מעל הממוצע במלא מובנים ואני יודעת שהוא יתייחס אליי יפה ובכבוד.
אני מרגישה פספוס לוותר עליו ומצד שני אני פשוט לא מרגישה שום משיכה. מה כדאי לעשות? בנות מה הייתן עושות במקומי? האם עדיף משיכה עם מישהו פחות טוב או לוותר על המשיכה ולהיות עם מישהו כזה? כי למצוא גם משיכה וגם מישהו כזה זה אחד למיליון.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות