בין הסדינים בין הסדינים
 
שאלה 340786
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

נהנה מסקס עם זונות יותר מאשר עם נשים נורמטיביות. האם זה מוזר?

איש אחד בן 28 | כתב את השאלה ב-27/11/21 בשעה 14:42

לאחר התנסויות מיניות בקשרים ארוכים וקצרים אני יכול לומר שבוודאות שנהנתי בפער גדול מסקס ששילמתי עליו. התאהבתי פעמיים בחיי לכן חוויתי סקס תשוקתי עם רגשות עמוקים.

אך בנות הזוג שלי/סטוץ לא היו מגוונות מספיק לטעמי, לא מספיק נועזות ולא הלכו עד הסוף עם התשוקות שלי למרות ששיתפתי אותן בהן.

מצד שני, כאשר שילמתי על הסקס הבחורה תמיד רצתה לספק אותי בכל דרך, הייתה קשובה לבקשות שלי ועשתה זאת בכייף מבלי להסתייג ולגרום לי להרגיש לא בנוח (אין לי בקשות בשמיים אני פשוט מאוד מיני, מאוד חם ובסקס קצת ספייסי... אני לא אוהב השפלות, אין לי פנטזיות על מקלחות זהב ודברים קיצוניים דומים).

כמו כן, לאחר חיפושים שנכשלו לבת זוג דומה בכל נושא של חום פתיחות ומיניות, הגעתי למסקנה שהצרכים שלי חורגים מהטבע ושזה נורמאלי למלא את החסר בדרך לא קונבנציונאלית של סקס בתשלום. האם משהו אצלי לא בסדר?

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (7) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות