צעקה עליי ברחוב ואחרי זה העפתי אותה מהבית שלי

אנונימי בן 21 | כתב את השאלה ב-17/12/21 בשעה 13:29

שלום לכולם,
פגשתי בחורה לפני כחודש ואני והיא שכבנו בדייט הראשון, לאחר מכן גיליתי שהיא שכבה עם 7 גברים לפני (5 סטוצים ו 2 חברים) , המחשבה הזו לא יצאה לי מהראש ואכלה אותי וגם הגעיל אותי בטירוף, אבל ניסיתי להתעלם מזה, לא יצא לי.
היחסים שלנו נמשכו כחודש, ויום אחד יצאנו לטייל בטיילת בעיר שלנו,
ואז טיילנו היה כיף וכל מיני, לאחר מכן טיילנו בים, והבחורה לא עזבה את הטלפון שלה בכלל אף פעם,בבית בטלפון,ישנה עם טלפון,בקיצור דבוקה ומכורה לטלפון, וזה ממש הפריע לי, ואמרתי לה "בואי ניהיה בלי טלפונים" ואז אני מקבל תשובה שלילית ואז היא מתחילה להתרחק ממני ברחוב, לא רדפתי או משהו, ואז היא חזרה אליי, והתיישבנו, ואמרתי לה "זה נראה כאילו את מחפשת לריב כל הזמן" מה שאני מקבל זו תשובה כזו: "מה אתה דפוק?" ולאחר מכן היא מתרחקת ממני ברחוב ואז אני ניסיתי לתפוס אותה והיא צעקה עליי בטיילת מול כולם "אל תיגע בי" מפה לשם, אמרתי לה את מגיעה אליי הביתה והולכת מהבית שלי, ענתה לי "מצויין"
ואני והיא חוזרים לבית (לפני זה היא עוד צעקה עליי ברחוב בפארק עם ילדים ואנשים כל מיני)
ואני מתיישב ואומר לה "או שאנחנו מדברים או שאת הולכת מפה וזה נגמר בינינו"
היא אמרה לי "אתה אמרת לי ללכת אז אני אלך"
עניתי לה "אז אני מביא עוד הזדמנות, בואי נתיישב ונדבר על הכל"
עוד הפעם מקבל תשובה שלילית לזה, אז התפרצתי עליה בגלל העצבים
ואז אמרתי לה "קומי ועופי מפה" (לא צעקתי, הרמתי את הטון שלי עליה"

ואז יום למחרת אמרתי לה סליחה על מה שעשיתי, זה היה קיצוני מדי ורציתי לדבר איתה, על מה שאני מקבל עוד תשובה שלילית "לא"

ואז עוד יום למחרת רציתי לדבר איתה ונפגשנו בבסיס (שנינו משרתים באותו בסיס)
ואז אמרתי לה עוד הפעם סליחה, והיא התחילה לפתוח עליי מול כולם, וביקשתי ממנה שנדבר בנפרד , ואמרה "סילקת אותי מהבית שלך והשפלת אותי מול כולם"
ואז קמתי והלכתי בשוק טוטאלי.

ולפני זה עוד רבנו על דברים מפגרים, היה יום שהייתי עייף בטירוף ואמרתי לה שלא ייצא לנו להיפגש, והיא יצאה עליי על 200 מה שגרם לי מאז לתת ספק ביציבות של הבן אדם. והיה עוד, לא אפרט מעבר.

מה לדעתכם?
עשיתי נכון שנפטרתי ממנה?
והדרך שבה עשיתי את זה הייתה מגעילה מאוד כי אני ממש לא אוהב את זה שלא מכבדים אותי ואת הבקשות שלי. אפס סבלנות לזה.