לא הושפלתי ככה. בכל ימי חיי, היא אמרה שהיא תוציא עליי צו הרחקה

אור בן 24 | כתב את השאלה ב-31/12/21 בשעה 18:57

היי קוראים לי אור אני בן 24 גר בתל אביב וחשוב לי לספר לכם על סיפור הזוי שקרה לי. יצאתי עם בחורה 3 חודשים , והכל היה טוב , בחודש האחרון החלטנו להיפרד וזרמתי איתה ואמרתי בהצלחה , אבל היא תמיד שלחה לי הודעות תמיד ניסתה לדבר איתי , אני כבר יצא לי ללכת לדייט ולהיות עם בחורה אחרת בזמן הזה. לאחר מכן היא שלחה כל יום מכתבים וניסתה לדבר איתי אני לא עניתי לה. עד היום ואמרתי לה מה היא רוצה ממני ? לאחר מכן דיברנו על הדברים והחלטנו לתת הזדמנות. לעולם לא התנהגתי אליה לא יפה , נתתי לה את כל הלב , והיא קיבלה יחס של מלכה כל יום. לאחר מכן היום , החלטתי לעשות לה הפתעה ליום אהבה אז דיברתי עם אחד מההורים שלה בשביל להגיע לבית שלה. ולעשות שמה הפתעה. לרגל יום האהבה. בתגובה קיבלתי דבר בזה אמרה לא להתקרב אליה. ושהיא תוציא עליי צו הרחקה ! עליי. כאילו אני פאקניג פניתי אליה זה היה מזעזע. ובחיים לא הרגשתי מושפל ככה. שבחורה פונה אליי כל יום בשביל לדבר, ולאחר מכן שאני בא לעשות מעשה טובה היא מאיימת עלי! אני בחיים לא פגעתי בה. היא זאת שעשתה פורפלה כל יומיים. נעלבתי קשות ואני לא יודע איך להרגיש טוב עם עצמי. ואני מזועזע שמישהו דיבר אליי ככה. בתגובה אמרתי לה שהיא מוזמנת להתלונן עליי. ולעשות מה שהיא רוצה. זה מזעזע אותי , לא דיברתי איתה מאז. ולא אדבר איתה לעולם. אני בחיים לא הייתי כל כך מושפל בחיים שלי שאשכרה איימו עליי והיה לי קשר זוגיות של 4 שנים. לא מצליח לישון בלילה מהלם. ואני ממש פגוע. כאילו היא פנתה אליי אני המשכתי הלאה נתנתי הזדמנות. ואני מקבל דבר כזה ? תודה על ההקשבה.