התחלתי לעבוד לפני חצי שנה כמלצרית במסעדה קטנה אבל עבודה קשה,שכר מינימום-23 שקלים. הבנתי שמגיע לי יותר עברתי למסעדת בשרים יותר גדולה רצינית השכר כ40 שקלים +-(לפי טיפים). אני במסעדה כבר שבועיים וסהכ אחלה עבודה כמובן קשה אבל זה מלצרות לא פיקניק..
ועכשיו אני שוב מתלבטת-כדאי לי לעבוד במקום באולם אירועים?
היתרונות שידועים לי כרגע זה רק שזה הרבה פחות שעות ועל 2 שולחנות אפשר לעשות 600 שקל בערב,גם כן תלוי בטיפים-ב6-7 שעות 600 שקל.
החיסרונות- שזה ניראה לי הרבה פחות יציב בגלל הקורונה שלא יודעת כמה יש אירועים היום ושאין שכר בסיס יכול להיות ימים שאני יצא עם 100 שקל,ושבהתחלה בכלל בדוק לא ישר יתנו לי 2-3 שולחנות= פחות טיפים לפחות בהתחלה. בספק אם ביכלל יתנו לי אחד ואולי אני סתם יעשה את כל העבודות מסביב. ושכמובן אולמות יחסית רחוקים מהבית והמסעדה שאני כרגע עובדת מאוד קרובה,10 דקות הליכה/לפעמים אפילו מחזירים אותי
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות