היי, אני ובת הזוג שלי כבר תיכף שנה ביחד, יש לנו קשר די טוב ותקשורת מצויינת, אפשר לומר שאנחנו מדברים על הכל בצורה פתוחה.. אתמול בלילה דיברתי איתה על סקס אנאלי ואמרתי לה שזה משהו שאני רוצה מאוד לנסות והיא הייתה בעניין, (די הופתעתי תאמת)
היא שאלה אז סיפרתי לה שניסיתי כבר כמה פעמים בקשרים קודמים (3-4 פעמים, זה קצת כאב להן למרות שבאמת שניסיתי להיות עדין )
אני קראתי די הרבה על סקס אנאלי, הבנתי שעדיף להיות נקיים מאחורה, ואני בן אדם די נקי וסטרילי אם לומר, אז כמובן שאני אעשה עם קונדום ,קראתי שצריך חומר סיכה כמה שיותר לא להתקמצן ,אז ככה..
1) צריך שתמליצו לי על חומר סיכה טוב (שלא יקרע את הקונדום) אם מישהו מכיר/ניסה משהו סבבה וטוב עם עדיפות שיהיה טבעי?(בלי כימיקלים או פראבנים וכל השטויות האלה) החברה שלי פשוט מעדיפה כאלה טבעיים.. אם אין משהו כזה טבעי שעובד עם קונדומים אז נשתמש במה שתציעו
2)בלי קשר למבינים ומנוסים שביניכם אשמח מאוד להדרכה/טיפים, (כמה שיותר יותר טוב), אני אוהב את חברה שלי מאוד, רוצה ששנינו נהנה במקסימום ובטח שהדבר האחרון שאני רוצה זה להכאיב לה , אה וזה יהיה היום בלילה אז עצות עד הערב יעזרו לי מאוד חח תודה:)
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות