אין אונות ואיבר מין קטן... קשה לי

דידי בן 22 | כתב את השאלה ב-13/02/22 בשעה 15:50

אהלן
אני מוצא את עצמי מתמודד לאחרונה עם הרבה קשיים שחששתי שהם יצופו.. והם התפוצצו לי בפנים.
אתחיל בזה שהייתה לי חברה אחת ולא שכבנו, רק סקס יבש. באופן כללי אני בחור דיי ביישן ולא שכבתי עם בחורה עדיין. העניין הוא כזה.. יש לי איבר מין קטן ומסתבר שנלווים לו גם בעיות נוספות.
יצא שהגעתי בתקופה קצרה למיטה עם שתי בחורות שונות. עם שתיהן לא הצלחתי להעמיד את האיבר. כלום. נשאר בגודלו הטבעי הגם ככה מביך.. אני תוהה אם זה הסיטואציות שמביכות אותי או שהאון שלי בוגד בי. תחושת התסכול כבר ממש מבאסת אותי וקשה לי להתמודד עם זה שאני לא מצליח להחדיר ולעשות כבר פאקינג סקס. לא רוצה להתחיל עכשיו סיפורים של חרדת ביצוע שילוו אותי שנים קדימה. לא רוצה להיות סקס מעפן. לא רוצה יותר לאכזב נשים. נמאס לי. מה לעשות?? שוקל כבר ויאגרה ):

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"