היי!
אני בזוגיות עם מישהו כבר מעל חצי שנה ובאמת טוב לי איתו. הוא בן אדם מכיל , הוא אוהב אותי , משקיע בי, מכיל אותי ובאמת כל מה שמצופה מבן זוג.
אני רגילה להיפגש איתו כל יום אז יצא לי לוותר על כמה חברויות ובעיקר להתרגל לתשומת לב התמידית שאני מקבלת ממנו.
היו לנו מרווחי זמן (קצרים ממש של כמה ימים) שלא נפגשנו, וישר הרגשתי מרוחקת ממנו . הריחוק הזה העלה בי שאלות של האם אני אוהבת אותו או שסך הכל התרגלתי אליו וכיף לי שמישהו אוהב אותי בצורה הזו? כי ברגע שהורדתי בהרגל, אני מרגישה שהאהבה לא כזאת גדולה.. כמובן שזה פוגע בו ואני תמיד מנסה להציג את המצב כאילו זה לא השפיע כי לא בא לי לפגוע בו או לגרום לו להרגיש חסר ביטחון במקום שלו איתי.
באותם פרקי זמן (שלא היינו יחד באותה אינטנסיביות יום יומית) יצא לי לחשוב על גברים אחרים ואפילו לפתח אליהם קנאה מסויימת. אני מרגישה שזה דפוק ולא יודעת מה לעשות.. באמת לא מגיע לו מישהי שלא מסורה לו במאה אחוז אבל אני לא יודעת מה זה אומר עלי
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות