לפני כחודש וחצי המנהלת חנות שלי ביקשה שאני יהפוך להיות אחראית משמרת בהתחלה לא רציתי להיות אבל היא שיכנעה אותי והסכמתי. אמרתי לה שאני לא מוכנה להיות אחמשית בלי לעבור את המבחן , כי רק לאחר שעוברים את המבחן זה נכנס רשמית במערכת ואני מקבלת את ההעלאה בשכר, המנהלת אמרה שאני יעבור שבועיים התלמדות ויעשה מבחן . המצב הנתון הוא שעברו כבר מזמן שבועיים ועדין לא עברתי את המבחן.
הנהלת שלי כל פעם מביאה הסבר אחר למה לא , פעם זה המנהלת אזור בחופש ופעם המבחן נקבע בבוקר ואני לא יכולה להגיע בבקרים וכו... אני מרגישה שזה כבר ניצול ציני ואני לא יודעת מה לעשות .
אני ניסיתי לדבר איתה על זה והיא כמובן השליכה אחריות , אני לא יודעת מה להגיד לה להגיד שאני מתפטרת ? להגיד לה שאני חוזרת להיות עובדת רגילה עד שאני עוברת את המבחן ?
ואני יכולה לבקש רטרו על כל הזמן הזה שעבדתי כאחראית אבל לא עברתי מבחן ?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות